ZF TRW pradeda gamybą Indijoje

11 balandžio 2016, 21:17

ZF TRW informuoja, kad su savo partnere Brakes India Limited laimėjo geriausio elektrinio rankinio stabdžio apdovanojimą (EPB) Indijoje. Technologija bus pradėta gaminti 2017 metais ir bus montuojama vieno didžiausio automobilio gamintojų automobiliuose.

EPB sistema užtikrina saugumą kritinėse situacijose ir stabdo visus keturis automobilio ratus.

„2001 metai ZF TRW buvo pirma įmonė pasaulyje, pradėjusi gaminti EPB sistemą šiems automobiliams: Lancia, Audi, VW, BMW X4 ir BMW i8, Jeep Renegade, Fiat 500X Ford F150, Honda Accord, Nissan Qashqai, Range Rover Evoque. Iki šių dienų pagaminta net 65 milijonai rankinio stabdžio vienetų, todėl esame šios technologijos lyderiai pasaulyje.“ – teigia Manfred Meyer.

ZF TRW EPB sistemos asortimentas yra labai platus. Sistema yra integruota ir susieta su automobilio stabilumo kontrole bei automobilio valdymo bloku (ECU). Ši sistema yra puikus sprendimas mažiems miesto automobiliams.

„Brakes India bendradarbiaudama su ZF TRW jau keletą metų gamina stabdžių sistemas, tame tarpe ir ABS sistemą augančiai Indijos rinkai. EPB sistema – tai kitas mūsų strategijos žingsnis, kuris padidins saugumą ir komfortą Indijos keliuose,“ – teigia Badri Vijayaraghavan, verslo plėtros vykdomasis direktorius Indijoje.

„Indijoje dominuoja maži automobiliai su galiniais būgniniais stabdžiais. EPB sistema lengvai montuojama priekinėje ašyje atveria daug galimybių, susijusių su stabdžių sistema.“ – pridūrė Badri Vijayaraghavan.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!