MS Motorservice International statys naują ir šiuolaikišką aukštųjų sandėlių saugyklą savo gamykloje Neuenstadte

3 gegužės 2024, 12:34

MS Motorservice International GmbH, technologijų bendrovės „Rheinmetall“ dukterinė įmonė, Neuenstadte įrengs naują ir labai modernią aukštųjų sandėlių saugyklą euro padėklų automatizuotam saugojimui. Su automatizuota konvejerių technologija ji bus susieta su siuntimu, įeinančiomis prekėmis ir esama siaurų koridorių sandėliavietėmis, taip pat su rinkimo ir testavimo stotele. Vėlesnėje projekto fazėje ketinama atnaujinti ir esamą siaurų koridorių sandėliavietę.

Investicija skirta siuntų sandėliavietei. Taip ypač siekiama optimizuoti medžiagų srautą. Keturių koridorių aukštųjų sandėlių saugyklą planuojama eksploatuoti trijuose pamainose, ir numatoma, kad per dieną aukštųjų sandėlių saugykloje bus saugoma 300–400 padėklų. Kalbant apie ryšį su įeinančiomis prekėmis ir siuntomis, numatyta įdiegti plačią konvejerių sistemą ir šešias nuotoliniu būdu valdomas transportavimo sistemas (FTS). Padėklai tarp aukštųjų sandėlių saugyklos ir esamo pastato bus transportuojami per tiltą naujo pastato link.

Visas medžiagų srautas bus kontroliuojamas naudojant modulinę saugojimo valdymo sistemą „Kardex Control Center“. Prieš įžengiant įeinančioms prekėms į aukštųjų sandėlių saugyklą, visi padėklai bus aiškiai pažymėti identifikacijos numeriu. Toliau saugojimo valdymas bus planuojamas ir centrinis organizavimas. Eksploatacijos fazė numatyta pradėti 2025 m. pirmąjį ketvirtį. Projektą bendrai įgyvendina „Kardex MLog“ ir projekto partneris „Safelog“.

Motorservice grupė, būdama platinimo organizacija pasauliniams »Po rinkos« veiklai, yra pirmaujanti laisvosios atsarginių variklių dalių rinkos tiekėja. Su aukščiausios kokybės prekių ženklais „Kolbenschmidt“, „Pierburg“, „TRW Engine Components“ bei prekių ženklais „BF“ ir turbo „by Intec“, Motorservice savo klientams prekybos ir remonto parduotuvėse siūlo įvairias ir didelės apimties produktus puikios kokybės.

Kardex Mlog, įsikūręs Neuenstadte prie Kocherio, yra dalis „Kardex“ grupės ir vienas pirmaujančių integruotų medžiagų srautų ir aukštųjų sandėlių sistemų tiekėjų. Įmonė turi daugiau nei 50 metų patirtį planuojant, įgyvendinant ir prižiūrint visiškai automatizuotus logistikos sprendimus. Trys atšakos, naujos sistemos, modernizavimas ir klientų aptarnavimas pasikliauja savo gamyba Neuenstadte.”

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!