Fabrikos negali susitvarkyti su gamyba. „Brembo“ planuoja plėsti du gamyklos padalinius.

29 balandžio 2024, 10:00

„Brembo SGL Carbon Ceramic Brakes“ didina gamybos pajėgumus, kad atitiktų augantį rinkos poreikį anglies-keramikos stabdžių diskams lengviesiems automobiliams ir komerciniams transporto priemonėms. Plėtra vyks abiejuose bendrovės gamybos padaliniuose, Stezzano ir Meitingen.

Didelės investicijos į plėtrą

„SGL Carbon“ ir „Brembo“ sutarė padidinti gamybos pajėgumus jungtinėje įmonėje „Brembo SGL Carbon Ceramic Brakes“ (BSCCB). Per paskutinius mėnesius abu įmonės bendradarbiavo su BSCCB dėl sąlygų ir įgyvendinimo planų. Iki 2027 metų BSCCB investuos apie 150 milijonų eurų gamybos pajėgumams padidinti daugiau nei 70% Meitingen (Vokietija) ir Stezzano (Italija) padaliniuose.

Gamybos pajėgumų didinimas apima dviejų naujų gamyklų statybą SGL Carbon Meitingen teritorijoje, kurios bendras plotas yra apie 8 500 m², ir naujų gamybos įrengimų įrengimą. Darbai Meitingen prasidės šių metų rudenį.

Stezzano gamyklų plotas bus padidintas apie 4 000 m² esamose patalpose, tai pat bus atliktos investicijos į naujų mašinų įsigijimą.

Gamybos pajėgumų plėtra leis „Brembo SGL Carbon Ceramic Brakes“ (BSCCB) atitikti aukštą paklausą rinkoje ir klientų reikalavimus ateityje. Visame pasaulyje išaugo poreikis BSCCB anglies-keramikos stabdžių diskams. Tai daugiausiai dėl aukštos kokybės ir produktyvumo, kurie atitinka automobilių gamintojų specifinius reikalavimus, ypač prabangių ir aukščiausios klasės segmentuose, kur būtinas aukštas stabdymo efektyvumas.

Sutarimas dėl gamybos pajėgumų didinimo yra svarbus žingsnis jungtinei įmonei, įkurta 2009 metais.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!