SBS Automotive įdarbina naujus vadovus. Jie bus atsakingi už Rytų Europą.

28 balandžio 2024, 9:53

Jasmin Dervic ir Emil Grøndal prisijungia prie SBS Automotive kaip pardavimo vadovai Rytų Europai. Kokių planų įmonė sieja su šiais kadrovais pokyčiais?

SBS Automotive tiekia platų automobilių atsarginių dalių asortimentą, daugiausia Europos rinkai. Įmonė yra Borg Automotive Group dalis ir prekių ženklų NK ir Eurobrake savininkė. SBS Automotive turi sandėlius ir biurus Vokietijoje, Prancūzijoje, Danijoje bei platintojų platformą Lenkijoje.

Nuo 2024 m. balandžio mėn. Jasmin Dervic ir Emil Grøndal prisijungė prie SBS Automotive kaip pardavimo vadovai Rytų Europai, kur jie vadovaus komerciniam plėtrai ir priežiūrės ryšius su esamais ir naujais klientais regione.

“Įdarbindami Jasmin Dervic ir Emil Grøndal, aiškiai padidiname mūsų įsipareigojimą prekybos veiklai Rytų Europoje, o abu ponai turi tvirtą komercinę patirtį iš ankstesnių darbų. Pasirinkome Rytų Europą kaip vieną iš mūsų strateginių augimo sričių, kurioje turime tvirtas verslo pozicijas, bet tuo pačiu matome didelį tolesnio plėtros potencialą. Šių darbuotojų įdarbinimas prisidės prie mūsų ilgalaikio tikslo – kas penkerius metus padvigubinti mūsų veiklą,” – sako SBS Automotive pardavimo direktorius Bo Maagaard. “Mums rūpi kurti partnerystės santykius su klientais ir būti patikimais sąjungininkais. Tai galime padaryti tik esdami arti mūsų klientų, matydami jų veiklą ir girdėdami jų iššūkius. Tikiu, kad esame žingsniu arčiau to turėdami šiuos du pardavimo vadovus, kurie sutelkia dėmesį į šią rinką intensyviau nei anksčiau”, – tęsia Bo Maagaard.

Jasmin Dervic turi didelę B2B patirtį plieno pramonėje. Jis jau pažįsta Rytų Europos rinką iš savo ankstesnio darbo. Jis daugiausia bus atsakingas už Balkanus, Ukrainą, Vengriją ir t.t.

Emil Grøndal neseniai dirbo automobilių atsarginių dalių rinkos segmente ir todėl gerai pažįsta šią sritį. Jis taip pat yra buvęs motociklų lenktynininkas. Jis daugiausia bus atsakingas už Lenkiją, Čekiją ir Baltijos šalis.

Abu prisijungia prie SBS Automotive ir dalyvaus reprezentuodami tokius prekių ženklus kaip NK ir Eurobrake, lankydami esamus ir naujus klientus. Jasmin ir Emil dirbs SBS Automotive pagrindinėje būstinėje Støvringe, Danijoje. Jie taip pat bus dažni svečiai SBS centraliniame sandėlyje Eisenače, Vokietijoje, kuris tiekia Rytų Europą NK ir Eurobrake dalimis.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!