KYB įdiegia projektą „Twin-Zero“

5 gegužės 2024, 11:51

KYB Advanced Manufacturing (KAMS), įsikūrusi Los Arcos mieste, Ispanijoje, yra viena iš trijų KYB amortizatorių gamyklų Europoje, kuri pradėjo projektą pavadinimu „Twin-Zero“.

KAMS gamina OE amortizatorius Stellantis koncernui: DS, Peugeot, Citroen; Audi, VW, Skoda, Renault, taip pat Europos po prekybos rinkai.

Projekto „Twin-Zero“ tikslas – sukurti gamybos linijos skaitmeninį atitikmenį, kad būtų išvengta visų klaidų ir užtikrinta prediktyvioji priežiūra, baigtų gaminių ir žaliavų rastumumas. Visa tai siekiant pasiekti tvarų galutinio produkto gamybos procesą.

Norėdama įgyvendinti šį inovatyvų projektą, KAMS bendradarbiauja su daugybe partnerių. Gamyklai buvo suteikta subsidija iš Navaros vyriausybės kaip dalis 2022–2024 metų strateginių mokslinių tyrimų ir plėtros projektų programos. Projektas prasidėjo 2022 m. liepos mėn., o jo įgyvendinimas suplanuotas iki 2024 m. gruodžio mėn. pabaigos. Projekto pirmosiose fazėse komandos dirba analizuodamos visą gamybos linijos veikimo procesą ir testuoja naujas duomenų kaupimo sistemas, tokias kaip vaizdo užregistravimas ar pažangūs jutikliai.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!