Naujiena tarp variklių aliejų

27 balandžio 2024, 9:43

Orlen Oil pristatė naujieną – variklio alyvą MAX EXPERT V 0W-30. Šis naujausias produktas skirtas lengviesiems automobiliams ir nedidelės talpos komerciniam transportui.

Šiuolaikiniai varikliai reikalauja specialios apsaugos, kurią galima pasiekti, tarp kitko, naudojant mažesnės klampumo alyvas. Šią tendenciją matyti Volkswagen koncerno politikoje, kur nuo 2021 metų pirmam užpylimui naudojamos tik SAE 0W-30 ir SAE 0W-20 klampumo klasės alyvos. Atsižvelgdama į automobilių rinkos reikalavimus, po išsamų tyrimų ir analizių, ORLEN OIL savo asortimentą papildė visiškai sintetine alyva MAX EXPERT V 0W-30, skirta lengviesiems automobiliams ir nedidelės talpos komerciniam transportui. Produktas turi ACEA C3 kokybės klasę ir oficialų patvirtinimą naudoti Volkswagen Group, Mercedes-Benz Group AG ir BMW Group varikliuose.

Alyvos charakteristikos

Alyva pasižymi geromis tekamumo ir klampumo savybėmis, kurios saugo labiausiai apkrautas variklio dalis. ORLEN OIL MAX EXPERT V 0W-30 savyje turi Advanced Protect Formula technologiją, kuri dėl savo struktūros padidina tepalo apsaugos funkcijas, kas patvirtina CEC L-109-14 oksidacinio stabilumo vertinimo testą, duodantį rezultatą, kuris yra 55% geresnis už ACEA C3 kokybės klasės reikalavimus.

ORLEN OIL MAX EXPERT V 0W-30, turintis patvirtinimus VW Standard 504 00/VW Standard 507 00, gali būti naudojama automobilyje, kuriam anksčiau buvo pylima 5W-30 klampumo alyva su ta pačia patvirtinimo ir ACEA C3 kokybės klase. Gauto VW Grupės patvirtinimo faktas byloja apie sėkmingai atliktus alyvos testus, įskaitant suderinamumą su biodegalais bei geresnį siurbiamumą esant žemoms temperatūroms.

Alyvos geros tekamumo savybės esant žemoms temperatūroms padeda greitai cirkuliuoti, taip apsaugodamos pavaru sistemą nuo dėvėjimosi per šalto variklio paleidimą, o tai apsaugo miesto ciklo sąlygomis eksploatuojamų automobilių variklius. Vienas svarbiausių vartotojų alyvos bruožų yra jos energijos taupymo savybės, leidžiantys sumažinti degalų suvartojimą iki būtino minimumo (2,1% pagal M111FE testą).

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!