Visų „Tesla“ modelių vandens siurbliai

6 gegužės 2024, 12:15

„Motorservice“ pristato tris naujus elektrinius vandens siurblius, tinkamus visiems „Tesla“ markės transporto priemonių modeliams, į antrinę rinką. Siurbliai pasižymi aukštu suderinamumu. Įvesdama į rinką naujas prekes, „Motorservice“ ženkliai išplečia savo elektrinių transporto priemonių atsarginių dalių asortimentą.

Didelis pardavimo potencialas

Trys nauji „Pierburg“ aušinimo skysčio siurbliai sukurti taip, kad pakeistų visus šiuo metu „Tesla“ markės transporto priemonėse naudojamus aušinimo skysčio siurblius – iš viso 14 skirtingų siurblių 3, S, X ir Y modeliuose. Priklausomai nuo modelio ir įrangos, ankstesniuose „Tesla“ transporto priemonėse įdiegta iki penkių elektrinių aušinimo skysčio siurblių. Jie atsakingi už elektros variklius ir kitas sudedamąsias dalis, tokias kaip baterija ir elektroninis galios valdiklis, atskiruose aušinimo skysčio cikluose. Juos pakeičia „Pierburg“ straipsniai 7.07223.08.0 ir 7.07223.09.0.

Naujesni „Tesla“ transporto priemonės naudoja po dvi siurbles paskirstymo rezervuare („Super Manifold“), kurios kartu su sudėtingu aušinimo skysčio valdymo vožtuvu („Octovalve“) sudaro visavertę šilumos siurblį. Abi elektrinės aušinimo skysčio siurblės galima pakeisti „Pierburg“ siurble 7.07224.01.0. Iš viso trys „Pierburg“ siurbliai yra atsarginis sprendimas maždaug 11,5 mln. šiuo metu „Tesla“ transporto priemonėse įdiegtų siurblių, kurie yra apie 4,5 mln. transporto priemonių.

Protingas montavimo sprendimas

Aukštas suderinamumo lygis yra įmanomas dėl universalinių laikiklių, įeinančių į pristatymo komplektą. Prisegami laikikliai turi kelias įdubas su aiškiu montavimo krypties žymėjimu. Suderinus siurblio iškyšulį su atitinkama laikiklio įduba, galima lengvai sukonfigūruoti visas montavimo situacijas. Išsamios įrengimo informacijos teikiamos kartu su visais trimis siurbliais montavimo instrukcijos pavidalu.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!