DEPO LIGHTING dabar pasiūloje KUTNAK AUTOMOTIVE, s.r.o.

25 balandžio 2024, 8:00

DEPO LIGHTING – pasaulinis lengvųjų automobilių, komercinių ir sunkvežimių apšvietimo gamintojas – pasirašė distribucijos sutartį su KUTNAK AUTOMOTIVE, s.r.o. Tai teikia naudą centrinei ir rytinei Europos bei Balkanų klientams, siūlydami greitą automobilio apšvietimo pristatymą beveik visiems transporto priemonių.

Pagrindinis sandėlis yra Lukov pramoniniame rajone, netoli D55 greitkelio išvažiavimo. KUTNAK AUTOMOTIVE, s.r.o. užsiims pardavimais ir po pardavimo aptarnavimu, įskaitant marketingo veiklas atskirose Europos regionuose. Tikslas – pateikti automobilių apšvietimą įvairiu kainų lygiu ir aukščiausią kokybę.

“Esame labai patenkinti, kad galėjome pridėti dar vieną aukštos kokybės prekės ženklą prie mūsų portfelio, kuris be abejo yra gerai žinomas visiems atsarginių dalių platintojams ir mechanikams. DEPO LIGHTING asortimentas puikiai papildo mūsų egzistuojantį apšvietimo asortimentą, kuriame galime pasiūlyti mūsų klientams iš tikrųjų platų produktų spektrą”, sako inž. Hubert Kutňák, KUTNAK AUTOMOTIVE, s.r.o. savininkas.

DEPO Auto Part įmonė buvo įkurta 1977 metais, o jos pradinis pavadinimas buvo Ming Yang Corp. DEPO pavadinimas buvo sukurtas 1991 metais iš pirmųjų DEER PORT, kur yra vienas iš gamybos padalinių, pavadinimo skambių. Įmonė specializuojasi aukštos kokybės automobilio apšvietimo gamyboje, kuris gavo daugybę Europos kokybės sertifikatų.

Jei esate suinteresuoti DEPO produktais, susisiekite su KUTNAK AUTOMOTIVE, s.r.o.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!