„Autopromotec” parodoje „AS-PL”

21 gegužės 2019, 23:21

Šių metų gegužės 22-26 dienomis vyks „Autopromotec“ paroda Bolonijoje. Tai labiausiai specializuota tarptautinė automobilių įrangos ir produktų paroda antrinėje rinkoje, turinti beveik 50 metų istoriją.

„AS-PL“ kompanijos atstovai dalyvaus parodoje,  reklamuodami  ir pristatydami bendrovės asortimentą suinteresuotosioms šalims.

„AS-PL“ dalyvaus renginyje ir pristatys naujausią asortimentą ir geriausiai parduodamus produktus Italijos rinkai. Visi dalyviai kviečiami į 18 salę, prie D30 stendo.

Šiais metais vyks 28-oji „Autopromotec“ paroda Bolonijoje, Italijoje. Šis renginys kasmet suburia daug suinteresuotų žmonių. 2017 m. 27-oji parodoje dalyvavo daugiau nei 1500 dalyvių iš 53 šalių ir beveik 160 000 lankytojų iš viso pasaulio. Paroda suskirstyta pagal tematiką į tris sektorius, t.y. dirbtuvių įranga bei įrankiai, padangos ir jų priedai bei atsarginės dalys ir paslaugos. Parodos salių padalijimas į atskiras pramonės šakas tikrai padės planuoti vieną iš didžiausių Italijos automobilių mugių.

 

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!