TomTom GO Camper Max – GPS kemperių

18 balandžio 2024, 7:03

TomTom, geolokacijos technologijų specialistas, pristato rinkai naujausią įrenginį – TomTom GO Camper Max. Jis siūlo maršrutus, pritaikytus kemperių vairuotojams, realaus laiko eismo informaciją ir naujas funkcijas.

Naujausia navigacija, sukurtą keliaujantiems su kemperiais

TomTom GO Camper Max siūlo tūkstančius išsamių POI taškų, kurie teikiami bendradarbiaujant su pirmaujančiomis turizmo organizacijomis*, siekiant suteikti vartotojams dar išsamesnę ir vertingesnę informaciją apie kempingus ir kitas paslaugas. Žemėlapyje dabar yra žemų emisijų zonos (LEZ), kurios vizualizuojamos kaip permatoma sluoksnis. Vartotojai gali pasirinkti maršrutus, kurie apeis šias zonas, atsižvelgdami į riboto prieinamumo zonas, ypač senesniems automobiliams. GO Camper Max taip pat aprūpintas Patobulintomis Vizualinėmis Instrukcijomis – tai naujas papildymas, pristatantis traukiančias akį animacijas, kad geriau informuotų vartotojus apie artėjančius išvažiavimus, posūkius, eismo juostų keitimus ir greičio kameras. Naujasis GO Camper Max turi USB-C jungtį ir didelį, 7 colių ekraną, užtikrinantį aiškų ir naudotojui patogų sąsają.

Įrenginys siūlo vienerių metų Premium paslaugas, įskaitant realaus laiko kuro kainų informaciją, pranešimus apie greičio kameras ir orų informaciją. TomTom GO Camper Max yra taip pat lengvai pritaikomas, galima keisti žemėlapio spalvą, maršruto išdėstymą bei kitas detalės pagal asmenines nuostatas ar pagerinti matomumą.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!