Naujos „Nokian WR Snowproof“ padangos

17 balandžio 2019, 23:16

Remiantis „Nokian Tyres“ klientų apklausa, beveik 60 proc. Centrinės Europos vairuotojų mano, kad žiemos mėnesiais specializuotos žieminės padangos yra raktas į saugumą. Geras sukibimas ir patikimumas žiemą, atsižvelgiant į beveik 70 % respondentų, yra svarbiausios padangų savybės.

Naujosios „Nokian WR Snowproof“ orientuotos į sukibimą esant sniegui, lietui ir purvui.  Sukibimą užtikrina „Alpine Sense Grip“ technologija, o naudojant specialų gumos mišinį, padangos gerai veikia ne tik sunkiomis žiemos sąlygomis, bet ir esant normalioms oro sąlygoms, išlaikydamos savo gerąsias savybes plačiame temperatūros diapazone. Padangoms taip pat būdingas mažas pasipriešinimas riedėjimui, dėl kurio sumažėja degalų sąnaudos ir automobilių išmetamų teršalų kiekis.

– Dėl staigaus sukimo manevro arba rikiavimosi į kitą eismo juostą ant dangos, padengtos sniegu, pavyzdžiui, siekiant išvengti susidūrimo su gyvūnu, neretai vairuotojams kyla sunkumų. Pagal mūsų produktų kūrimo filosofiją, naujos „Nokian WR Snowproof“ padangos sukurtos taip, kad veiktų kaip automobilių saugos diržai. Vairuotojas išlaiko visišką automobilio valdymą, – sakė Marko Rantonen, „Nokian Tyres“ produktų kūrimo vadovas.

Naujos, įvairių dydžių, padangos asortimentą papildys 2019 m. rudenį. Galima įsigyti padangas su penkiais greičio indeksais: Q (160 km / h), T (190 km / h), H (210 km / h), V (240 km / h) ir W (270 km / h). Gamintojas taip pat siūlo rinktis net iš 55 dydžių nuo 14 iki 20 colių.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!