„Brembo” naujienos Ženevos parodoje

4 balandžio 2019, 0:02

Tarptautinėje automobilių parodoje Ženevoje „Brembo“ pristatė kelias naujienas iš savo produktų linijos.

Viena iš naujovių yra stabdžių kaladėlės, kurių modeliai įkvėpti mados, dizaino ir stiliaus pasaulyje. Neįprastų automobilių dalių mėgėjai gali rinktis tarp kamufliažinių, brokato imitacijos arba tiesiog pasirinkti madingą šių metų spalvą. Galimi ir geometriniai bei fluorescenciniai modeliai, taip pat įkvėpti gatvės meno.

Antrosios kartos dviejų dalių plaukiojantieji dvigubo liejimo diskai, pagaminti iš ketaus ir aliuminio, taip pat debiutavo Ženevos parodoje. Atsižvelgiant į ankstesnį modelį, vėdinimas buvo pagerintas konstrukcijoje, kuri sumažina darbo temperatūrą. Be to, buvo pasiektas 20 % mažesnis svoris, lyginant su ankstesne versija.

Taip pat buvo pristatytas išplėstas lengvųjų stabdžių diskų asortimentas, skirtas didelio našumo automobiliams. Naujas modelis yra didesnio dydžio (395x36mm) ir, anot gamintojų, gali užtikrinti geresnį šilumos išsklaidymą stabdymo metu. Diskai yra pagaminti iš ketaus ir plieno, tačiau, lyginant su ankstesne versija, dizaineriai sugebėjo sumažinti svorį apie 10-15 %.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!