„Nokian Tyres” pripažinta „RobecoSAM”

3 balandžio 2019, 23:57

„Nokian Tyres“ buvo pripažinta viena iš socialiai atsakingiausių įmonių. Vadovaudamasi vasario mėn. paskelbtu „Tvaraus vystymosi metraščiu 2019“, „RobecoSAM“  įmonei suteikė „Silver Class“ apdovanojimą. Prieš metus firma buvo įvertinta bronza.

„RobecoSAM“ yra Šveicarijos reitingų kompanija, kuri specializuojasi įmonių socialinės atsakomybės srityje, o jos metinis vertinimas laikomas viena patikimiausių ir išsamiausių ataskaitų apie investavimą pagal tvaraus vystymosi idėją pasaulyje.

„Nokian Tyres“ yra viena iš dviejų Suomijos bendrovių ir vienintelė automobilių dalių gamintoja, kuri gavo „Silver Class“ apdovanojimą. Paskatinimas, susijęs su praėjusių metų sąrašu, kuriame bendrovė įgijo bronzos klasės kategoriją. Ataskaitoje buvo 39 automobilių dalių gamintojai.

– Džiaugiamės, kad mūsų tvarios plėtros veikla duoda rezultatų. Mes daug dėmesio skiriame ilgalaikių tikslų siekimui įmonių socialinės atsakomybės srityje, o šis įvertinimas skatina tęsti darbą, – sako Teppo Huovila, „Nokian Tyres“ kokybės ir tvarios plėtros viceprezidentas.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!