„Monroe RideSense“ amortizatorių debiutas

29 lapkričio 2018, 1:02

„Tenneco“ pakeitė savo pavadinimą ir išplėtė elektroninių amortizatorių asortimentą. Produktų linija buvo pavadinta „Monroe Intelligent Suspension RideSense“ ir paskelbta 18 naujų atsarginių dalių numerių, kurie pasirodys rinkoje 2019 m. pirmajame ketvirtyje.

Gaminys yra skirtas tiesioginiam originalių amortizatorių keitimui transporto priemonėse su elektronine pakabos technologija. Kompleksinė „RideSense“ produktų linija, eksponuota „Automechanika“ mugėje, apima 50 atsarginių dalių numerių daugiau kaip 15 milijonų transporto priemonių, registruotų EMEA regione.

„Monroe Intelligent Suspension“ dalį apima pakabos elementai, skirti originaliai dalių rinkai. „Monroe Intelligent Suspension“ pakaitiniai amortizatoriai yra suderinami su originaliomis elektroninėmis sistemomis, kurias „Tenneco“ gamina populiariems lengviesiems automobiliams, lengviesiems sunkvežimiams ir visureigiams. Kiekvienas vienetas yra suprojektuotas taip, kad galėtų nuolat pritaikyti savo suspaudimo ir deformacijos jėgas prie besikeičiančių vairavimo sąlygų, kad būtų užtikrintas optimalus NVH valdymas, kontrolė ir tikslumas.

– Pasauliniai originalios įrangos gamintojai (OEM) vis dažniau į transporto priemonę įdiegia elektroninę absorbavimo technologiją, kad pasiektų kuo didesnį vairavimo įspūdį. Todėl paklausa suderinamiems pakaitiniams produktams auga, – sako Maurits Binnendijk, „Tenneco“ atsarginių dalių rinkos viceprezidentas ir generalinis direktorius. „Tenneco“ nuolat plečia pakabos elementų asortimentą, kad pasinaudotų augimo galimybe. Mūsų „RideSense“ pakaitiniai amortizatoriai naudoja vožtuvų technologijas ir kitas technologijas, kad užtikrintų pastovų normalų darbą ir tinkamą važiavimo aukštį po to, kai originalūs amortizatoriai pernelyg susidėvi.

Kiekvienas „Monroe Intelligent Suspension RideSense“ amortizatorius yra prijungtas prie elektroninio valdymo bloko (ECU), kuris gauna jutiklių signalus, tokius kaip rato pagreitis, kėbulo padėtis bei naudoja šiuos surinktus duomenis, kad būtų galima reaguoti į kintantį eismą ir vairavimo situaciją per 10 sekundžių. Jie suprojektuoti taip, kad atitiktų kiekvieno ES automobilio vairavimo ir manevravimo profilį. Jiems taikoma penkerių metų garantija dėl produktų kokybės ir našumo. Be to, kiekvienas produktas pristatomas pakuotėje su pavadinimu  ir sukurtas taip, kad nebūtų sugadintas persiunčiant ar transportuojant.

Papildomą informaciją galima rasti puslapyje: www.monroe.com

„Tenneco“ taip pat palaiko profesionalius dirbtuvių darbuotojus kompleksiniais mokymais ir informacija apie transporto priemonių diagnostiką, padedančią rasti ir ištaisyti važiavimo kontrolės, pakabos ir išmetimo sistemose esančias problemas. Šios paslaugos įrauktos į naują „Tenneco“ eLearning platformą, kurioje siūlomi internetiniai mokymai ir techninė informacija platintojams, darbuotojams ir montuotojams. Kitos paslaugos šiuo klausimu apima „B-Connected” iniciatyvą, kuri siūlo 24 valandas per parą nemokamai naudotis pažangiąja techninių darbuotojų skaitmenine informacija (TADIS), vaizdo įrašų biblioteka, eLearning moduliais, specifikacijomis, patarimais ir montavimo instrukcijomis.

Norėdami prisijungti prie TADIS ir kitų išteklių, apsilankykite www.training.tenneco.com arba B-Connected adresu www.monroe.com. Nepriklausomi atsarginių dalių rinkos specialistai taip pat gali gauti reklaminę medžiagą pardavimo vietose ir produktų katalogus, kuriuos galima rasti internete adresu www.monroecatalogue.eu ir www.walkercatalogue.eu.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!