„KYB“ Greičiausias rinkoje

21 lapkričio 2018, 0:13

„KYB“ investuoja, kad būtų pirmas kliento lentynoje

Naujausi rinkos tyrimai rodo, kad Europoje tarp 5 metų ir naujesnių transporto priemonių, „KYB“ išlieka lyderis, patenkinant poreikį 4 milijonais daugiau amortizatorių nei didžiausias konkurentas rinkoje. „KYB“ nuolat investuoja ir tobulina savo technologijas ir tyrimo metodus, kad ateinančiais metais įmonės produktai būtų dar tobulesni.

Kokios priežastys grindžia šią stiprią viršenybę siūlomų naujienų segmente?

„KYB“ tarp daugelio pirmaujančių pasaulyje transporto priemonių gamintojų, turi stiprią poziciją OE rinkoje, – teigia „KYB Europe aftermarket“ produktų valdymo vadovas Jean François Huan. – Originalios „KYB“ dalys naudojamos viename iš penkių pasaulyje pagamintų automobilių, todėl nauji sprendimai gali būti greitai parengti ir pateikti į pakaitalų ir papildomų priedų rinką.

Siekiant tobulinti naujus amortizatorius, būtinos visapusiškai bendradarbiaujančios produktų komandos iš viso pasaulio. Patį produktą projektuoja inžinieriai, pagrinde iš Japonijos ir Ispanijos. Tada jis siunčiamas bandymams, vykstantiems specialiai šiam tikslui suprojektuotame „KYB“ objekte Kashio, Japonijoje. 2011 m. įrengtame objekte yra sukurta keletas maršrutų, kur daugiausia dėmesio skirta pakabos bandymui ir transporto priemonės valdymo komponentams. Tarp jų yra didelis rato formos kelias, kurio spindulys didesnis kaip 105 metrai, nuolydis 0,5%, tiesus kelias su 22 juostomis ir 22 skirtingais paviršiais ir 1 km kelias vedantis per Japonijos mišką, skirtas išbandyti transporto priemonės valdymą ir vairavimo komfortą. Visas objektas apima daugiau kaip 580 000 m2 (apie 64 futbolo aikštės), taip pat yra mokslinių tyrimų ir plėtros pastatas, kuriame atliekami papildomi bandymai, o jų rezultatai yra kruopščiai išnagrinėjami. Ši investicija pagerino darbus susijusius su OE segmentui ir atsarginėms dalims skirtais gaminiais tiek, kad „KYB“ šiandien yra neginčijamas „aftermarket“ pasiūlymų rinkos lyderis.

Paskutinis naujo produkto kūrimo darbo etapas tai surinkimo bandymas, kurio užduotis yra užtikrinti, kad amortizatorius funkcionalumas ir kokybė būtų pilnai patikrinta prieš jo patekimą į pakaitalų rinką Europoje. „KYB Europe aftermarket“ neseniai Prancūzijoje atidarė naują surinkimo ir bandymų centrą, kurio plotas yra 700m2. Centre yra 2 liftai ir pilna dirbtuvių įranga, įskaitant įrangą skirtą transporto priemonės geometrijai matuoti 3D metodu. Be to, taip pat yra mokymų centras skirtas „aftermarket“ rinkos platintojams, dirbtuvių darbuotojams ir, žinoma, „KYB“ darbuotojams.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!