KYB montavimo instrukcija NISSAN QASHQAI – (02.07-)

30 gegužės 2018, 23:14

Jungtinės Karalystės keliuose sutinkami 167 000 Nissan Qashqai automobiliai, tačiau amortizatoriai keičiami tik apie 100 per metus. Tai gali būti dėl to, kad norint gauti prieigą Nissan Qashqai (02.07-) priekinės dalies amortizatorių ir spyruoklių keitimui, būtina pašalinti daugelį komponentų po variklio dangčiu. ICME rekomenduojamas montavimo laikas šiam keitimui tai 1,7 valandos vienoje pusėje.

KYB tai vienas didžiausių pasaulio amortizatorių originalios įrangos gamintojų,  beveik 1 iš 4 gamybos linijas paliekančių automobilių pasaulyje standartiškai įrengtas su KYB. Tokia pati pasaulinės klasės produktų kokybė prieinama Jungtinės Karalystės antrinėje rinkoje, įskaitant Nissan Qashqai priekinius ir galinius amortizatorius.

  1. Nuimkite padangą.
  2. Atsukite stabilizatoriaus jungties užrakto varžtą.
  3. Atlaisvinkite ABS jutiklio kabelį nuo jo laikiklio.
  4. Nuimkite laikiklį nuo užrakto, kad atlaisvintumėte stabdžių žarnos kabelį.
  5. Nuimkite prispaudimo varžtą, kad atlaisvintumėte rato stebulę.
  6. Pasiekite viršutinę plokštę.
  7. Nuimkite laikiklį, kad geriau pasiektumėte viršutinę veržlę.
  8. Ertmėje už viršutinio tvirtinimo yra papildoma veržlė, kurią reikia nuimti. Nuimkite abi valytuvo mentes, tada nuimkite skydą, kad galėtumėte pasiekti paskutinę veržlę.
  9. Nuimkite paskutinę viršutinę veržlę kita ranka laikydami atramą po rato sparnu.

  10. Nuimkite atramos surinkimą ir išmontuokite su spyruokliniu kompresoriumi.
  11. Atramos viršuje naudokite alun raktą viršutinės veržlės nuėmimui.
  12. Kai iš naujo surenkate įrangą, apsaugos komplektas turi būti tvirtai įtaisytas po viršutine veržle jos pritvirtinimui.
  13. Jei išmontuojama spyruoklė buvo įmontuota pagalvėlėje, tai turėtų būti pakeista. Pasukite spyruoklę, kad ji teisingai įsitvirtintų spyruoklės lizde.
  14. Sumontuokite naują KYB amortizatorių, ritės spyruoklę, apsaugos komplektą ir viršutinę veržlę kompresoriuje su uždaryta sklende. Įsitikinkite, kad niekada nenaudotumėte laikančiųjų replių stūmoklio koto prilaikymui surenkant įrangą – replės gali sugadinti sklandžią stūmoklio koto chromo dangą, dėl ko jis netinkamai kontaktuosis su tepalo sandarikliu, sukeliant priešlaikinį nutekėjimą.
  15. Sumontuota pakabos įranga dabar gali būti įdedama po rato sparnu ir pirmiausia įtaisyta padėtyje iš viršaus, po to visi kiti komponentai turi būti vėl pritvirtinti atvirkštine tvarka, priveržti iki tinkamo sukamojo momento.

KYB rekomenduoja patikrinti rato išlygiavimą, amortizatorių sumontavus transporto priemonėje.

KYB rekomenduoja amortizatorių ir spiralinių spyruoklių montavimą visada poromis.

Norėdami pamatyti vaizdo įrašą, kuriame tiksliai nurodoma, kaip keisti Nissan Qashqai priekinės dalies pakabą, pasižiūrėkite montavimo vaizdo įrašą www.youtube.com/KYBEurope.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!