„Bridgestone“ pristato naują tiekėjų ir partnerių politiką

4 balandžio 2018, 23:20

Firma atnaujina savo gaires dėl pagarbos žmogaus teisėms, aplinkosaugos standartams ir produktų kokybei, kelia atitikties reikalavimus bei pagaminimo vietos identifikaciją.

„Bridgestone“ pristatė naują visuotinę pirkimų politiką, kuri leis geriau bendradarbiauti su tiekėjais ir skatins gerą praktiką. Naujos taisyklės pagerins  bendradarbiavimą su rangovais ir suteiks ilgalaikę aplinkos, socialinę ir ekonominę naudą.

– „Naujos politikos įvedimas mums yra labai svarbus. Esame socialiai atsakinga kompanija ir turine apibrėžtą verslo, produktų plėtros ir santykių su klientais bei vietos bendruomene sistemą. Vis dėlto mes dar norime tobulėti šiais aspektais“, – sakė Masaaki Tsuya „Bridgestone Corporation“ generalinis direktorius.

– „Mes darome didelę įtaką pramonės poveikiui aplinkai ir žmonėms visame pasaulyje. Tai didelė atsakomybė. Mes norime paskatinti savo tiekėjus ir partnerius kartu subalansuoti tiekimo procesą. Būtina bendradarbiauti su visais ūkio subjektais ir su įvairiomis klientų grupėmis. Dėl to mes galėsime padidinti socialinį supratimą šioje srityje“,- pridūrė Masaaki Tsuya.

Tikslas – naudoti tvarias žaliavas. Nauja politika užtikrina padėties pasiekimą iki 2050 m. ir vėlesniais metais. Jis sujungia iki šiol naudojamas gaires į vieną dokumentą, kuriame aiškiai išdėstyti bendradarbiavimo su „Bridgestone“ reikalavimai. Firma naudoja didelį kiekį natūralaus kaučiuko ir siekia maksimalios pusiausvyros tiekimo procese.

Plėtodama naują politiką „Bridgestone“ konsultavosi su tarptautiniais ekspertais, nevyriausybinėmis organizacijomis (NGO), medžiagų tiekėjais, kaučiuko gamintojais ir pagrindiniais klientais. Mes norėjome būti užtikrinti, kad politika yra kompleksiška, atspindi pramonės standartus ir geriausią praktiką bei yra veiksmingai įgyvendinta.

Naujos taisyklės bus reglamentuojamos ir įgyvendinamos regionų lygiu. Įvedimo metu svarbiausia bus bendradarbiavimas su tiekėjais, klientais, pramonės ekspertais. Per artimiausius 18 mėnesių firma tikrins, ar nauja politika yra įgyvendinama. Pasibaigus šiam laikotarpiui tiekėjai gaus specialų savęs įvertinimo klausimyną.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!