„Hankook UHP Ventus S1 evo²“ padangos „Audi RS 4“

22 kovo 2018, 0:07

Po „Audi TT RS“ ir „RS 5 Coupé“ atėjo laikas „Audi RS 4 Avant“. Jau „IAA 2017“ mugėje galima buvo plačiau apžiūrėti naujausią  modelį „Audi Sport“ RS serijos su „Hankook“ padangomis.

„Audi TT RS“ ir „Audi RS 5 Coupé“ padangų gamintojas „Hankook“ tiekia padangas naujam „Audi RS 4 Avant“ modeliui. Naujausiame „RS 4“ buvo naudojamas „V6 Biturbo“ variklis, kurio parametrai yra 450 AJ ir 600 Nm. Lyginant su ankstesniu modeliu, transporto priemonės svoris buvo sumažintas 80 kg. Pirmosios transporto priemonės buvo pristatytos naujiems savininkams metų pradžioje. Jų gamyklinė įranga apima 265/35 R 19 98Y XL (serijinės) arba 275/30 R 20 97Y XL (neprivalomos) „Hankook Ventus S1 evo²“ markės, kur panaudota triukšmo mažinimo technologija „sound absorber”.

Naudojant šiuolaikinį stireno polimero ir silicio mišinį, skirtą protektoriaus gamybai, gaunamas trumpas stabdymo kelio atstumas ir geri parametrai ant drėgno kelio paviršiaus. Padangų protektoriaus technologija ir lengvas karkasas iš viskozės pluošto (rayon) važiavimo metu užtikrina optimalų sukibimą su kelio dangos paviršiumi. Trijų sluoksnių bloko konstrukcija su laipsniškai išdėstytomis išorinėmis briaunomis užtikrina tolygų sukibimą, esant pažangiam susidėvėjimui, traukos ir stabdymo veikimą per visą padangos gyvavimo ciklą.

„Sound absorber” technologija ypač sumažina vidinį triukšmą. Ši technologija jau buvo naudojama dabartiniuose  „Audi SQ7“ ir „RS 5 Coupé“ modeliuose.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!