KYB amortizatoriai žiemos sporte

23 vasario 2018, 0:39

KYB tai oficialus Japonijos Kalnų slidinėjimo federacijos „Para-Ski” rėmėjas ir specializuotos sportinės įrangos tiekėjas, o KYB Motorcycle Suspension Company techninė komanda užsiima viso projekto plėtra ir technine parama. Specializuotoje slidinėjimo įrangoje yra kėdė, viena slidė ir dvi mažos slidės ant strėlių. Laikoma abiejose rankose suteikia sportininkui galimybę kontroliuoti pusiausvyrą. KYB specialistai modelį paruošė specialiai Pjongčango parolimpinėms žiemos žaidynėms. Jis labai lengvas, turi didesnį įtempimo jėgos reguliavimo diapazoną, kas leidžia slidininkui pritaikyti įrangą prie nuolydyje esančių sąlygų. Todėl sportininkas slidinėjant gali turėti daugiau komforto. Tokia specializuota slidinėjimo įranga sukurta bendradarbiaujant su geriausiais sportininkais, tarp kitko su Takeshi Suzuki.

Pjongčango parolimpinės žiemos žaidynės vyks 2018 metų kovo 9-18 dienomis. Jose, 6 sporto šakose, vyks 80 varžybų ir dalyvaus 670 sportininkų. Kalnų slidinėjime yra penkios rungtys: greitasis nusileidimas, slalomas, didysis slalomas, supermilžinas slalomas ir superkombinacija (greitasis nusileidimas arba supermilžinas slalomas + vienas slalomas). Sportininkai naudoja įrangą slidinėjant su viena slide, taip vad. „Chair Ski“ [„Slidinėjimo Kėdė“]. Įmontuotas amortizatorius veikia kaip trūkstamas sportininko kelis – sumažina apkrovas ir vibracijas kai slidė susiduria su žeme. Reguliuojant slopinimo jėgą ir nustatant optimalią spyruoklės padėtį jis gali būti pritaikytas parinktoms sporto varžyboms.

Takeshi Suzuki yra 30 metų ir dirba KYB Japan PR skyriuje. Vaikystėje jis neteko abiejų kojų eismo įvykio metu. Žiūrint parolimpines žaidynes, būdamas 9 metų nusprendė pradėti treniruotis. Besirengiant šių metų varžyboms buvo Čilėje kalnų treniruotėje, kurios dėka, esant 3 600 metrų aukštyje, galėjo važiuoti rankomis varomu dviračiu 75 minutes. Suzuki jau laimėjo du parolimpinius medalius: 2010 m. bronzą ir 2014 m. auksą, taip pat kelis pasaulio taurės medalius.

www.kyb-europe.com

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!