„Goodyear“ ir „Dębica“ su „Superbrands 2018“ titulais

13 vasario 2018, 21:41

Tarptautinė organizacija „The Superbrands LTD“, kuri daugiau nei 10 metų išskiria labiausiai atpažįstamas kompanijas, suteikė „Goodyear“ ir „Dębica“ „Superbrands 2018“ titulą „Automobiliai – padangos ir automobilių dalys“ kategorijoje.

Be to, pati „Dębica“ gavo „Superbrands Polska Marka 2018“ sertifikatą. Šis titulas yra ypač svarbus įmonėms, nes prekių ženklų pasirinkimas buvo priimtas vartotojų balsais.

– „Superbrands 2018“ titulas mums yra išskirtinis, nes jis buvo pripažintas pačių reikliausių žiuri, tai yra vartotojų žiuri ir tai parodo itin didelį pasitikėjimą mūsų produktų kokybe. Tai taip pat patvirtina labai teigiamą bendrovės  „Dębica“ veiklos vertinimą, atsižvelgiant į Lenkijos prekių ženklų įvaizdžio stiprumą, – teigė Leszek Szafran, padangų firmos „Dębica“ S.A prezidentas.

„Superbrands“ prekės ženklo stiprumo indeksas buvo nustatytas remiantis didžiausios vartotojų apklausos Lenkijoje rezultatų pagalba, kuriuos atliko tyrimo institutas ARC „Rynek i Opinia“, kurio metu apklaustųjų skaičius viršijo 10 000 respondentų. Pagrindiniai kriterijai, į kuriuos  buvo atsižvelgiama – prekės ženklas, išreiškiantis pasitikėjimą ir kokybės pripažinimą.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!