Cedric Binoit – „Michelin“ pardavimo direktorius

31 sausio 2018, 17:22

Cedric Binoit buvo paskirtas „Michelin“ grupės naujuoju komercijos direktoriumi Centrinėje ir Šiaurės Europoje. Bendrovės Varšuvos biuras valdys pardavimus Lenkijoje, Čekijoje, Slovakijoje, Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje.

Cedric Binoit jau 20 metų yra susijęs su „Michelin“. Savo karjerą jis pradėjo užsienio bendrovės filiale Dramblio Kaulo Kranto respublikoje Afrikoje, o po to 7 metus dirbo Prancūzijoje kaip regiono komercijos vadybininkas ir „Key Account Manager“.

2006 m. jis buvo paskirtas lengvųjų automobilių padangų komercijos direktoriumi Rumunijoje, o po  keturių metų – lengvųjų automobilių ir sunkvežimių padangų komercijos direktoriumi. Nuo 2013 m. „Michelin Oceania“ valdė Australijos, Naujosios Zelandijos ir Ramiojo vandenyno salų rinkas.

– Džiaugiuosi, kad galiu prisijungti prie dinamiškos pardavimo komandos šioje Europos dalyje. Mūsų pagrindinis uždavinys yra padidinti visų „Michelin“ produktų liniją Centrinės Europos ir Šiaurės Europos rinkose. Kadangi mums svarbiausia patenkintas klientas, mes toliau plėtosime bendradarbiavimą su mūsų partneriais, atsakingais už mažmeninę, didmeninę bei prekybą internetu, – teigė  Cedric Binoit.

Cedric Binoit yra 44 metų amžiaus. Kartu su savo žmona, dviem sūnumis ir dukra apsigyvens Varšuvoje. Jo aistra yra naujos technologijos bei muzika. Laisvalaikiu jis groja saksofonu bei fortepijonu.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!