„Bilstein group“ (febi, Swag, Blue Print) – atidaro naują logistikos centrą

31 sausio 2018, 17:14

Bendrovė „Ferdinand Bilstein GmbH + Co“ didina savo potencialą. Bendrovė, veikianti „Bilstein group“ vardu, įsigijo Gelzenkirchene, Vokietijoje, 197 tūkst. kvadratinių metrų sklypą. Artimiausiu laiku ten bus įrengtas Logistikos Centras.

Pirmasis statybos etapas yra 45 tūkstančių kvadratinių metrų pastatas, kuriame administracija ir vadovybė turės būstinę. Iš viso į tai planuojama investuoti 30 mln. eurų (be sklypo), o eksploatuoti numatoma nuo 2019 metų. Turima erdvė leidžia pastatyti dar 50 tūkstančių kvadratinių metrų.

– Mes jau išnaudojome visas plėtros galimybes pagrindiniame biure „Ennepetal“. Lokalizacija Gelzenkirchene mums suteikia idealias sąlygas plėtrai – dabar ir ateityje. Sklypo padėtis, puikus susikiekimas ir atstumas iki miesto centro yra idealūs veiksniai, -sako  Jan Siekermann, generalinis direktorius „Ferdinand Bilstein“.

Būsimas Logistikos centras įsikūręs Industriniame Parke „Schalker Verein“, įsikūrusiame vos už 800 metrų nuo stoties. Šiose apylinkėse, kur buvo gaminamas ir perdirbamas plienas, savo būstines įsteigė pirmosios bendrovės. Ilgainiui „Ferdinand Bilstein“ sukurs nuo 250 iki 400 darbo vietų bendroves, kuriose taikomas privalomasis draudimas. Daugeliu atvejų tai bus naujos darbo vietos.

– Kartu su „Bilstein group“ mes sveikiname Gelzenkirchene eilinį investuotoją, veikiantį tarptautinėje rinkoje, – sakė meras Frank Baranowski. – Džiaugiamės naujomis darbo vietomis, susijusiomis su planuojama statyba ir mes linkime sėkmės bendrovei.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!