„Goodyear Vector 4Seasons Gen-2“ padangos „Audi Q2“

24 gruodžio 2017, 7:14

„Audi“ savo naujam „Q2“ modeliui pasirinko demisezonines naujausias amerikiečių koncerno padangas.

Padangos bus montuojamos dviem dydžiais 215/60R16 95V ir 215/55R17 94V. Padangos turi AO ženklą, patvirtinantį, kad tai yra originali „Audi“ įranga.

„Vector 4Seasons Gen-2“ suprojektuota vairuotojams, kurie gyvena aplinkoje, kur žiemos yra „švelnesnės“. Tai sprendimas žmonėms, kurie, nenori keisti padangų vasaros-žiemos sezonais ir ieško kompromisinio sprendimo. Padangos geriausiai tiks miesto sąlygoms ir įvairioms kelio bei oro sąlygomis.

„Vector 4Seasons Gen-2“ protektoriaus raštas pritaikytas tiek vasaros, tiek žiemos poreikiams, kaip matyti iš M+S ir snaigės ant padangos šoninės dalies. Dėl „SmartTread“ technologijos, padangos gerai veikia lietaus, sniego ir apledėjimo atvejais. Stabilumas, našumas ir atsparumas yra pagrindinės  išskirtinės antros kartos  „Vector 4Seasons“ padangų savybės.

– „Eilinį kartą mes didžiuojamės, kad „Goodyear Vector 4Seasons Gen-2“ padangas pasirinko pirmaujantis automobilių gamintojas, šįkart – „Audi“. Šios padangos atitinka daugiafunkcinio automobilio reikalavimus. Vairuotojai dabar gali važiuoti įvairiomis kelio ir oro sąlygomis, nekeisdami padangų nei prieš žiemą, nei prieš vasarą“, – sakė Nick Harley „Goodyear“ padangų, skirtų OE EMEA regionui, vykdomasis direktorius.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!