Naujiena – „Einparts“ valytuvai

11 gruodžio 2017, 23:39

„Einparts“ prekės ženklas išplėtė savo asortimentą. Produkcija susideda iš valytuvų lengviesiems automobiliams, sunkvežimiams ir autobusams,  padarytiems standartine karkasine technologija (plieniniai) ir šiuolaikine technologija (be šarnyrų, su spoileriu iš kaučiuko – gumos mišinio).

7 linijų asortimentas – tai valytuvai, skirti priekiniams stiklams, kuriuos papildo galiniams stiklams skirti valytuvai, pagaminti pagal „multiclip” (t.y. universalūs) technologiją. Parengta jau aštunta -paskutinė linija – valytuvai skirti galiniams stiklams, konkretiems lengviesiems automobiliams.

Visi „Einparts“ valytuvai yra kruopščiai paruošti – kiekvieno guma padengta grafitu. Kiekvienas valytuvo tipas yra išbandytas įvairiose oro sąlygose.

Iš gamintojo paskelbto pranešimo mes sužinome, kad valytuvai yra pagaminti kruopščiai atrinktose gamyklose Tolimuosiuose Rytuose. Šios gamyklos yra žinomos dėl savo griežtų kokybės kontrolės sistemų ir naujausių gamybos sprendimų naudojimo. Kadangi „Einparts“ tiekia klientams produktus visoje Europoje, taip pat ir Skandinavijos, Baltijos (kuriose yra sunkios ir labai besikeičiančios oro sąlygos) šalims. Čia tiekiami valytuvai  turi atitikti griežtus kokybės reikalavimus.

Esant intensyviai konkurencijai tarp valytuvų gamintojų, „Einparts“ valytuvai įeina į įperkamų prekių asortimentą. Daug prieinamo asortimento linijų leidžia „Einparts“ valytuvus platinti keliais kanalais: tradicinėse parduotuvėse, autoservisuose ir internetinėse parduotuvėse. Kiekvienam kliento tipui galima parinkti tinkamą valytuvą. Apsaugoti storu kartonu, gali būti kelis kartus ištraukiami iš pakuotės ir demonstruojami klientams.

„Einparts“ klientams pateikia lengvai suprantamą, kišeninį valytuvų katalogą bei ekspozicinį (lentynos ir pakabos) pavyzdį. Žemiau pateikiamas galimų valytuvų sąrašas.

  1. Multiclip: plokšti, 10 prikabinimų – naujesniems VW automobiliams (pagamintiems nuo 2010 metų). Šie valytuvai gali būti panaudoti 95% parduotų automobilių.
  2. Plieniniai: standartiniai – su „U” tipo sukabinimu, senesnio tipo automobiliams.
  3. 5-1 – plokšti, su „U” tipo sukabinimu keturiems naujesniems  sukabinimo tipams.
  4. Plieniniai sunkvežimiams, su 2 užkabinimo tipais: 9 ar 12 mm.
  5. Plieniniai autobusams: ant varžto ar su sukabinimu.
  6. Plieniniai sunkvežimiams su purkštuvu.
  7. Valytuvai galiniams stiklams multiclip: 11 užkabinimų, pagaminti iš plastiko. Didžiausias šio tipo valytuvų panaudojimas rinkoje.
  8. Specialūs valytuvai – valytuvų rinkiniai skirti konkrečiam panaudojimui. Išimtus iš pakuotės reikia iškart sumontuoti. Skirta naujausiems automobilių modeliams. Dizainas ir konstrukcija-kaip sumontuotų gamykloje.
  9. Galinio stiklo valytuvai, rinktiniams modeliams.

Išsami informacija apie pasiūlymą pateikiama adresu: http://b2b.einparts.de/gb/31-windscreen-wipers-

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!