„Philips“ – lempos dažymo dirbtuvėms

21 lapkričio 2017, 18:07

„Philips“ drąsiai įžengė į naują darbo lempų segmentą su aukštu CRI. „Philips“ lempos naudojamos skardinimo-dažymo dirbtuvėse.

CRI (Color Rendering Index) yra indeksas, išreikštas  maksimaliu 100 balų įvertinimu. Tokį rezultatą gali gauti lempa, kuri šviečia šviesa,  artima saulės šviesai, todėl patikimai atspindi tikrąją apšviesto paviršiaus spalvą. Žinoma, tokios lempos neegzistuoja, tačiau „Philips MDLS“ kaip ir „PJH20“ lempos pasiekia 92/100 rezultatą, todėl jų šviesoje galima tiksliai pasirinkti lako spalvą. Nors šios lempos buvo sukurtos, kad atitiktų profesionalių dažymo-lakavimo dirbtuvių poreikius, sėkmingai gali būti naudojamos ir tradicinėse automobilių dirbtuvėse.

„PJH20“

Skydinė lempa, kurią galima pastatyti ant grindų arba ant trikojo, debiutavo „Automechanika 2016“ mugėje. Galios atžvilgiu „Philips“ lempoms nėra lygių  – „boost“ režimu generuojamos šviesos pluoštas siekia net 2300 liumenų ir užtikrina plataus kampo šviesos sklaidą. Jei maksimalus dirbtuvių apšvietimas nereikalingas, galite paleisti ekologinį režimą ir naudoti 1200 liumenų apšvietimą. Tai naudinga, kai reikalinga judėjimo laisvė. „Philips PJH20“ lempa, maitinama penkių metrų laidu, kuriame įmontuotas įkraunamas akumuliatorius, gali veikti 4 valandas. Žinoma, lempa tinka darbui dirbtuvėse – yra atspari smūgiams (IK09 standartas), vandeniui ir dulkėms ( IP67).

Dažymo dirbtuvės gali naudoti „PJH20“. Naudojantis tokiomis lempomis net ir dirbant su dirbtiniu apšvietimu, galima idealiai pasirinkti tinkamą spalvą ir dažyti automobilių elementus.

Šviesos srautas ir galia tikrai atitiks kiekvieno dažytojo ar mechaniko poreikius. Lemputė buvo išbandyta, kai automobilis buvo atvažiavęs tik poliravimo ir vaškavimo darbams. Automobilis buvo apibraižytas ir erzindavo automobilio savininką, kai kasdien  jį tokį matydavo. Lempa labai pasitarnavo, nes jos šviesoje matėsi menkiausi įbrėžimai, kurių nesimato prie paprastos fluorescencinės lemputės. Taip atsiliepė vienas iš forum-mechanika.pl vartotojų, kuris turėjo galimybę išbandyti „Philips PJH20“.

„MDLS“

Tai yra antroji „Philips“ dirbtuvių lempų serija. Išlaikant ankstesnį šio apšvietimo pranašumą – trys nepriklausomi baterijomis valdomi pasukamomis galvutėmis moduliai – dabar generuoja apšvietimą CRI 92 iš 100. Galvutės padengtos danga, kuri neleidžia atspindžio apšviestame paviršiuje, o apšvietimo galia padvigubėja (iki 250 liumenų ekologiniu režimu ir 500 liumenų impulsiniu režimu). Patobulinta „Philips MDLS“ lempa – puikus profesionalių dažymo dirbtuvių  įrangos papildymas.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!