„METZELER ROADTEC 01“ antrą kartą tituluota „Metų padanga“

7 lapkričio 2017, 11:22

„METZELER ROADTEC 01“ laimėjo „Metų padanga 2017“ apdovanojimą, kurį įsteigė britų „Motorcycle News“. Didžiosios Britanijos titulas teko šiai sportinei – lenktyninei padangai ir 2016 metais.

„METZELER ROADTEC 01“ buvo pripažinta kaip etaloninė padanga rinkoje, o „Motorcycle News“ apdovanojimas yra vienas iš paskutinių bei išskirtinių padangos pripažinimų. Praeitais metais „METZELER ROADTEC 01“ be apdovanojimo „2016 metų padanga“ laimėjo  sportinių – lenktyninių padangų lyginamuosius testus, kuriuos atliko Vokietijos žurnalas „Motorrad“ ir „Motorcycle News“.

Šiais metais „Motorcycle News“ pakartojo sportinių – lenktyninių padangų standartinį testą, kurį vėl laimėjo „METZELER ROADTEC 01“. Dvi sėkmės šiame pagrindiniame rinkos segmente įtikino „Motorcycle News“ redakcijos komandą, kad laimėtų „Metų padanga“ apdovanojimą.

„Motorcycle News“ bandymų komandos vadovas Michael Neeves paaiškino, kodėl „METZELER ROADTEC 01“ laimėjo antrą kartą iš eilės:

– „METZELER ROADTEC 01“ pakilo vienu lygiu aukščiau. Šios padangos greitai sušyla net esant labai šaltoms oro sąlygoms ir užtikrina gerą sukibimą su kelio danga, nepriklausomai nuo oro sąlygų. Jos yra beveik idealios.

„METZELER“ tai yra trečias iš eilės „Metų padanga“ laimėjimas po to, kai „RACETEC™ RR“ 2015 metais laimėjo šį titulą, kurį pridėjo prie trijų iš eilės laimėtų titulų „Geriausia padangų markė“ vokiečių žurnalo „Motorrad“.

Simon Carter, „Metzeler“ rinkodaros vadovas Jungtinėje Karalystėje pridūrė:

– Premijos laimėjimas trejus metus iš eilės, iš kurių du su „ROADTEC 01“, yra didelė sėkmė „METZELER“. Ta sėkmė bei laimėjimai du metus iš eilės lyginamuosiuose sportinių – lenktyninių padangų testuose bei žurnalo „Motorrad“ „Geriausia padanga“ trejus metus iš eilės patvirtina aukštą kokybę ir technologijas, kurias garantuoja „METZELER“ firma.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!