Aukščiausiųjų vadovų pozicijų pokyčiai firmoje „Goodyear“

3 lapkričio 2017, 10:50

„Goodyear Tire & Rubber Company“ informuoja apie naujas pareigas dviejuose strateginiuose verslo padaliniuose. Chris Delaney buvo „Goodyear“ firmos prezidentas Europoje, Artimuosiuose Rytuose ir Afrikoje (EMEA). Jis dirba kompanijoje nuo 2015 metų ir iki šiol valdė „Goodyear“ verslą Azijoje ir Ramiojo vandenyno rajone.

Chris Delaney pareigas Azijoje ir Ramiojo vandenyno rajone perėmė Ryan Patterson. Nuo 2014 metų jis buvo Šiaurės Amerikos regiono organizacijos prezidentas. Savo ruožtu Scott Rogers iš Ryan Patterson perėmė Šiaurės Amerikos regiono verslo vadovo pareigas. Per pastaruosius 8 metus Scott buvo Šiaurės Amerikos regiono marketingo direktorius.

– Įdarbindami Chris, Ryan ir Scott naujose pareigose, mes patikime „Goodyear“ lyderiams pagrindinius uždavinius – tęsti mūsų strategiją, siekti savo verslo tikslų, sukurti ilgalaikę vertę mūsų akcininkams, – sakė Richard J. Kramer,  „Goodyear“ generalinis direktorius.

Pagrindiniai pokyčiai yra susiję su Jean-Claude’a Kihn „Goodyear“ prezidentu EMEA regione, kuris paskelbė apie išėjimą į pensiją. Per savo 30 metų darbinę karjerą Jean-Claude Kihn vykdė pagrindines funkcijas technologijų ir verslo srityse, taip pat ir „Goodyear“ techninio direktoriaus Brazilijoje ir „Goodyear“ prezidento pareigas Lotynų Amerikoje.

– Dėkojame Jean-Claude už tris firmos valdymo dešimtmečius. Visi „Goodyear“ regioniniai padaliniai, gaminių, technologinių, atsakingų už inovaciją ir ne tik – naudojosi jo turtinga patirtimi.  Visur, kur jis dirbo, paliko neišdildomą teigiamą pėdsaką, o tai patvirtina jo kolegos, – pridūrė Kramer.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!