„ZF“ laimėjo „Nissan“ premiją

31 spalio 2017, 15:15

„ZF“ koncernas paskelbė apie prestižinį „Nissan Global Supplier Innovation Award 2017“ laimėjimą. Apdovanojimas – tai vaizdo technologijų kūrimo rezultatas.

Kamera yra autonominio vairavimo sistemos „ProPILOT“, sukurtos „Nissan“ koncerno, elementas, praeitais metais debiutavęs populiariame „Serena“ modelyje, skirtame  japonų rinkai.

  • Esame labai dėkingi „Nissan“ koncernui už šį prestižinį apdovanojimą ir galimybę dalyvauti „ProPILOT“ programoje, kuri yra svarbus žingsnis į autonomines technologijas, – sakė Peter J. Lake „ZF“ valdybos narys. „Nissan“ užima pirmaujančią poziciją tarpe tų gamintojų, kurie kuria visiškai autonominius automobilius, o koncernas „ZF“ su viltimi žiūri į ateitį ir tikisi toliau dirbti šioje srityje, – priduria jis.

„ProPILOT“ yra revoliucinė technologija, skirta autonominiam vairavimui autostradoje viena juosta. „Nissan“ buvo pirmasis japonų automobilių gamintojas, kuris pristatė vairo, pavarų dėžės ir stabdymo sistemų derinį, galintį veikti visiškai automatiniu režimu. Tokiu būdu vairuotojas išlaisvinamas nuo ilgo ir monotoniško vairavimo. „ProPILOT“ sistema, naudodama „ZF“ koncerno pažangią vaizdo apdorojimo technologiją, analizuoja kelių eismo situacijas vairavimo metu, pateikdama tikslius nurodymus skirtus vairavimui.

Apdovanojimas pabrėžia „ZF“ firmos filosofiją: „See, Think and Act”, kuri atveria kelią pažangiam saugumui ir savarankiškam vairavimui. „ZF“ rengia suderintą kompleksinių jutiklių sistemą (kameros, radarai ir sensoriai), elektroniniai valdymo blokai (NVIDIA Pro Al ir Safety Domain ECU)  bei pažangios mechaninės sistemos (vairo, stabdžių ir aktyvios pakabos), kurios preciziškai valdo automobilį autonominiame ir pagalbos vairuotojui režimuose.

Peter J. Lake gavo „ZF“ koncerno vardu apdovanojimą nuo Yasuhiro Yamaucji,  „Nissan“ firmos direktoriaus, oficialios ceremonijos metu Yokohamoje, Japonijoje .

Tai jau antrasis apdovanojimas per pastaruosius trejus metus. „Nissan“ suteikė apdovanojimą „ZF“ už vaizdo technologijos kūrimą 2014 metais. Apdovanojimas buvo suteiktas už antros kartos kamerą (S-Cam2), įdiegtą „Qashqai“ ir „X-Trail“ modelyje.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!