„Shell“ ir „Ducati“ glaudžiai bendradarbiauja

20 rugsėjo 2017, 21:42

„Shell“ ir „Ducati“ paskelbė, kad pratęsia techninę partnerystę dar 3 metams. Taigi jų bendradarbiavimo laikotarpis tęsiasi jau virš 20 metų.

Per tą laikotarpį „Shell“ buvo ne tik išskirtinis tepalų tiekėjas „Ducati“ motociklams, bet ir vienintelis tiekėjas antrinėje rinkoje. Šis pasikeitimas susijęs su nauju „Shell“ tepalu „Advance Ducati“, specialiai sukurtu italų plento motociklams.

Šių dviejų žymių automobilių prekinių ženklų kelerių metų techninė partnerystė atnešė nemažai sėkmingų rezultatų.

„Shell“ dalyvavimas pagrindiniuose motociklų renginiuose leido ekspertams sukurti visą variklių tepalų gamą  „Shell Advance“, skirtą motociklams. Dėlto pasaulinės klasės vairuotojai gali naudotis pažangiausiomis technologijomis.

– „Shell Advance“ tepalai motociklams atliko pagrindinį vaidmenį „Ducati Corse“ komandos sėkmės viražuose. Jie padėjo pasiekti didesnes galias ir turėjo poveikį variklio patikimumui. Džiaugiamės dėl nuolat besiplečiančios „Ducati“ ir  „Shell“ partnerystės, „Ducati“ klientai galės pasinaudoti mūsų  partnerystės rezultatais, – sakė Claudio Domenicali, CEO „Ducati Motor Holding“ generalinis direktorius.

„Shell“ ir „Ducati Corse“

„Shell“ ir „Ducati“ technologinis bendradarbiavimas prasidėjo 1999 metais. Pirmaujantis pasaulyje tepalų tiekėjas  rėmė „Ducati Corse“ komandą „Superbike World Championship“. 2003 metais firmos kartu dalyvavo „MotoGP World Championship“. Nuo tada „Shell“ ir „Ducati“ partnerystė buvo pripažinta viena geriausių ir sėkmingiausių automobilių sporte. Šio bendradarbiavimo rezultatas – daugiau kaip 150 laimėtų lenktynių, įskaitant pirmąją vietą prestižiniame  pasauliniame motociklų čempionate „MotoGP“ ir šešis titulus pasaulio čempionate „Superbike World Championship“.

Rekomenduojami tepalai

Visose motociklų lenktynėse „Ducati Corse“ grupė  „MotoGP“ naudojo „Shell Advance Ultra“ tepalą. Jo formulė specialiai sukurta lenktynėms. „Shell Advance“ tepalai  užtikrina optimalią variklio apsaugą laikant stūmoklius švaroje, o taip pat apsaugą nuo susidėvėjimo ir aukštų temperatūrų.

Naujas  „Shell Advance Ducati“ tepalas yra šiuo metu prieinamas Italijoje, JAV ir Kanadoje.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!