MEYLE plečia dujų išmetimo temperatūros daviklių asortimentą MEYLE-ORIGINAL/HTS

5 rugsėjo 2017, 21:24

Gamintojas iš Hamburgo MEYLE plečia aukštos temperatūros daviklių, kurie sumontuoti 26 milijonuose Europos transporto priemonių, asortimentą iki 150.

Išmetamųjų dujų temperatūros davikliai yra skirti ekstremalioms transporto priemonių apkrovoms. Jie dirba  nuo -40°C iki +1 200°C . Svarbu, kad tokiomis sąlygomis jie patikimai atliktų matavimus. Tik tokiu būdu galima užtikrinti, jog degimo procesas bus optimizuotas, o išmetamųjų teršalų kiekis bus minimalus.

Tinkamai išmatuota temperatūra yra svarbi turbokompresorių ir jų katalizatorių bei tinkamų filtrų regeneravimui. Kad atitiktų šiuos reikalavimus, MEYLE plečia savo išmetamųjų dujų daviklių  asortimentą MEYLE-ORIGINAL. Bendras asortimentas apima daugiau kaip 150 nuorodų – beveik visų markių – ir apima daugiau nei 26 milijonus automobilius Europoje.

Išmetamųjų dujų temperatūros daviklių gedimas gali būti dėl neteisingo kuro/oro mišinio optimizavimo. Tai blogai veikia degalų sąnaudas ir išmetamųjų dujų emisiją.

Dėl to katalizatoriuje ir kompresoriuje būna gana aukšta temperatūra. Tikslus visos dujų išmetimo sistemos temperatūros nustatymas reikalingas kietųjų dalelių regeneravimui. Jei pastarasis nebus laiku išvalytas, tai gali paspartinti nusidėvėjimą.

  • Išmetamųjų dujų temperatūros davikliai, kitaip vadinami auštos temperatūros davikliais, yra skirti ekstremalioms apkrovoms. Optimaliam degimui išmatuoti yra svarbūs tikslūs, patikimi ir greiti matavimo rezultatai. Todėl svarbu, kad šie produktai nekeltų pavojaus jų kokybei,- sako MEYLE produktų plėtros skyriaus vadovas Sven Nielsen. -Todėl MEYLE sukūrė programą, kuri 100% atitinka šiuos reikalavimus,- teigia Nielsen.

MEYLE inžinieriai kartu su savo klientais sukūrė naują asortimentą pagal surenkamų agregatų gamintojų specifikacijas. MEYLE-ORIGINAL temperatūros daviklis dėl daugelio angų užtikrina tikslų ir greitą temperatūros matavimą bei duomenų apdorojimą.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!