Pristatomas unikalus atsarginių automobilių detalių gamintojų tinklas

14 vasario 2017, 22:16

Bruinas, 2017-02-02: pristatoma inovatyvi revoliucija

Pirmą kartą atsarginių automobilių dalių gamintojai bei savo srities lyderiai, sutarė plėtoti bendrą verslo tinklą.

Šis tinklas pavadintas Sthenos  aljansu (Sthenos Alliance). Šis aljansas gali įvesti pokyčius visame sektoriuje, pažymėtame žyma „pagaminta Italijoje“. Šios žymos sinonimai – kokybės garantas ir patikimumas.

Naujasis tinklas yra sukurtas ne iš platintojų požiūrio taško, tačiau, žiūrint iš gamintojų pozicijos. Šis konsorciumas turi patirties ir platinime, tiek Italijoje, tiek užsienio rinkose.

Sthenos aljansas yra pirmas toks pavyzdys, kuomet įmonės sujungia savo įgūdžius, energiją ir aistrą įgyvendinant komercines ir platinimo srategijas, siekiant sukurti teigiamą sinerginį poveikį savo klientams. Ir visos jos yra Italijos gamintojų įmonės.

Maža svajonė, kuri virto realybe – pažadinti visą antrinę detalių rinką. Įkurtas 2017 m. pradžioje naujasis verslo tinklas jau turi prekės ženklą „Sthenos Alliance”.

Siekiant išvengti bereikalingos vidinės konkurencijos tarp įmonių, orientuojantis į naują rinkos dalį, bus pridėta vertė skirtingiems produktams, kuri turės teigiamą poveikį, kalbant, kad ir apie darbuotojų įdarbinimą.

Trys aiškūs tikslai

Pirmasis tikslas – naudojant bendras strategijas, padidinti skverbimąsį į nacionalines bei tarptautines rinkas.

Antrasis tikslas – palengvinti aljanso narių įsitraukimą į paskirtstymo tinklus.

Trečiasis tikslas – gerinti siūlomas logistikos paslaugas.

Aljansui yra būdingas tipinis didelių tarptautinių kompanijų elgesys – aiškios idėjos ir siekiamų tikslų matymas.

Aljansą sudarančios įmonės išsiskiria novatoriško verslumo iniciatyva. Šiuo metu aljansą sudaro trys įmonės: „Etecno1“, kuri bazuojasi mieste Sala Baganza, įmonė „Frap“, įsikūrusi Bruine (Turinas) ir įmonė „Ghibaudi Mario“, įsikūrusi mieste Alpignano (Turinas).

Visų įmonių produktai yra skirtingi ir tarpusavyje nekonkuruoja. Italijos dvasia įmonėms padeda sukurti puikų galios, kokybės, vaizduotės ir komandinio darbo derinį. Pagrndinis aljanso tikslas – sukurti išskirtinumą žymai „pagaminta Italijoje“. Kadangi aljansui produktų kokybė yra pirmoje vietoje, itališka žyma tikrai nebus lyginama su žymėjimu „pagaminta Kinijoje“.

Krizės laikotarpiui yra būdinga „pasidalijimo ekonomika“, kuomet įmonės sujungia savo jėgas ir dalinasi savo žiniomis.

Aljanso sukūrimui pamatus padėjo ir nuolatos rėmė Pierenrico Gottero, „Etecno1“ pardavimų vadovas. P. Gottero nuo 1993 m. iki 2007 m. dirbo Turine, automoblių pažangos mieste, kuris gali didžiuotis darbčiais, atkakliais, užsispyrusiais, tačiau, šiek tiek „užsidariusiais savo kiaute“, specialistais. 2007 m. P. Gottero persikėlė į Emilijos-Romanijos regioną – bendradarbiavimo kultūros lopšį.

Tokių dviejų mentalitetų sąjunga gali atnešti tik teigiamus rezultatus. Be to, ir pati įmonė „Etecno1“ yra įsikūrusi dvejose vietose: gamykla – Pjemonte, o įmonės buveinė – Emilijoje-Romanijoje.

Sthenos aljansas kuria platinimo tinklą, dalinantis informacija, priemonėmis bei perspektyva.

Pierenrico Gottero nuomone, aljansas turės įtakos įmonėms, kurių logistikos ir strateginiai biurai yra įsikūrę užsienio šalyse. Aljansas gerins įmonių skvarbą į šias rinkas. „Šis aljansas yra visiškai nauja idėja, nes daugiau niekas Italijoje nėra apjungęs gamintojų antrinėje automobilių detalių rinkoje“ – teigia Pierenrico Gottero.

Apie įmones

ETECNO1

Etecno1 įkurta 1979 metais. Įmonė užsiima kaitinimo žvakių dyzeliniams varikliams gamyba bei atsarginių elektros detalių automobiliams prekyba.

Naudojant šiuolaikines technologijas bei ilgametę patirtį, įmonė pasiekė labai aukštą kokybės lygį, kurį patvirtina daugelis įmonės klientų nacionalinėje bei užsienio rinkose.

Per pastaruosius penkerius metus buvo visiškai atnaujintos įmonės automatizuotos gamybos linijos. Nuolatiniai įmonės techninių ekspertų tyrimai leidžia įmonei pasiruošti tinkamai patenkiti rinkos poreikius.

Įmonės asortimente esančios 350 kaitinimo žvakių nuorodos apima beveik 97 % dyzelinių automobiių rinkos.

FRAP

Ši įmonė specializuojasi inžinerijos srityje kuriant ir gaminant svirtis, šarnyrus, vairo traukes, vairo traukių antgalus bei kitus vairo ir pakabos komponentus.

Dėka siekio nugalėti rinkos keliamus iššūkius, aukščiausių inžinerijos ir gamybos standartų laikymosi bei nuolatinės techninės bazės atnaujinimo, įmonė FRAP išsiskiria savo stiprybėmis – kokybe, asortimentu, aptarnavimu bei konkurencingumu.

Nėra atsitiktinumas tai, kad didieji traktorių ir sunkvežimių gamintojai, tokie, kaip: New Holland, Same Deutz-Fahr Group ir Iveco renkasi FRAP detales pirminiam montavimui.

GHIBAUDI MARIO SRL

Įmonė GHIBAUDI MARIO atsarginių detalių rinkoje pasirodė 1927 m. ir pradėjo gaminti starterio bendeksus. Nuo pat pirmųjų metų įmonė patvirtino savo dalyvavimą pasaulinėje rinkoje. Įmonė GHIBAUDI MARIO pristato save kaip vieną pagrindinių starterių ir generatorių komponentų gamintoją pasaulinėje rinkoje. Šiuo metu įmonė aprūpina svarbiausius Europos detalių restautuotojus.

Nuo 1997 m. įmonė turi ISO 9001 ir ISO 14001 sertifikatus.

Nuotraukoje: Francesca Bianco (FRAP), Mario Ghibaudi (Ghibaudi Mario), Cristiano Bondani ir Pierenrico Gottero (Etecno1).

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!