GKN produktų naujienos pusašių asortimente

7 rugsėjo 2016, 23:06

GKN atsarginių automobilių detalių rinkai pristato naujas pusašių pozicijas.

PN 4,5

Daugiau informacijos rasite gamintojo internetiniame puslapyje lietuviškai www.gknservice.com/lt/lengvieji_automobiliai/produktu_naujienos

NAUJA TECHNOLOGIJA “FACE SPLINE”

Kartu su pusašių naujienomis pirmąkart atsarginių dalių rinkai pristatoma “FACE SPLINE” technologija, užpatentuota GKN ir originaliai pradėta naudoti BMW automobiliuose.

Tuo pačiu primename, kad:

GKN įmonėje vertinama raktinė pusašio įtaka dinaminėms automobilio charakteristikoms, našumui, vibro-garsinėms savybėms, ilgaamžiškumui, efektyvumui ir svorio taupymui. Taip pat svarbus pusašio vaidmuo didinant energijos galią, aptarnavimo paprastumą bei komfortą. Įmonės naujos kartos pusašiai – tai ilgalaikio įsipareigojimo vykdyti mokslinius tyrimus ir kurti naujas technologijas rezultatas, tuo siekiant optimizuoti ir pagerinti visas pusašių darbines charakteristikas. Įmonė remiasi savo ilgamete patirtimi nuo pat pirmųjų pusašio atsiradimo ir taikymo dienų originalioje rinkoje.

SPIDAN® ir LÖBRO® yra GKN prekių ženklai nepriklausomoje atsarginių autodetalių rinkoje. GKN yra pagrindinis pastovaus greičio lankstų, pusašių, kardaninių velenų, kitų komponentų konstruktorius bei tiekėjas.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!