GKN produktų naujienos pusašių asortimente

24 gegužės 2016, 19:28

GKN atsarginių automobilių detalių rinkai pristato naujas pusašių pozicijas.

Daugiau informacijos rasite gamintojo internetiniame puslapyje lietuviškai www.gknservice.com/lt/lengvieji_automobiliai/produktu_naujienos

Primename, kad:

Pusašis suteikia dinaminį ryšį tarp variklio ir varomųjų ratų, perduoda galią, leidžia vairo posūkius bei pakabos judesius ir kartu izoliuoja vibracijas.

Dažniausia konstrukcija, kai pusašis turi du pastovaus sukimosi greičio lankstus – vieną fiksuotą rato pusėje, o kitas išilgai slankioja ties reduktoriumi. Čia abu lankstai sujungti jungiamuoju velenu.

Kita, originali konstrukcija „Ballspline“, GKN sukurta specialiai Volvo visureigiams su dviem fiksuotais lankstais ir tarpusavyje slankiojančiais velenais, šalia komforto ir greitaeigiškumo suteikia puikias sąlygas bekelei įveikti.

GKN įmonėje vertinama raktinė pusašio įtaka dinaminėms automobilio charakteristikoms, našumui, vibro-garsinėms savybėms, ilgaamžiškumui, efektyvumui ir svorio taupymui. Taip pat svarbus pusašio vaidmuo didinant energijos galią, aptarnavimo paprastumą bei komfortą. Mūsų naujos kartos pusašiai – tai ilgalaikio įsipareigojimo vykdyti mokslinius tyrimus ir kurti naujas technologijas rezultatas, tuo siekiant optimizuoti ir pagerinti visas pusašių darbines charakteristikas. Mes remiamės savo ilgamete patirtimi nuo pat pirmųjų pusašio atsiradimo ir taikymo dienų originalioje rinkoje.

SPIDAN® ir LÖBRO® yra GKN prekių ženklai nepriklausomoje atsarginių autodetalių rinkoje. GKN yra pagrindinis pastovaus greičio lankstų, pusašių, kardaninių velenų, kitų komponentų konstruktorius bei tiekėjas.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!