„ContiTech“ pristato V formos dantytų diržų paviršiaus padengimo technologiją

22 rugsėjo 2015, 20:26

„ContiTech“ pristato V formos dantytų diržų paviršiaus padengimo technologiją.

Nuo šiol „ContiTech“ automobiliams skirtus juos­tinius diržus gamina naudodama aplinkai dar mažiau kenkiančią technologiją. Gumos gaminių specialistė sukūrė naują gamybos procesą, kuria­me audinys yra prilydomas prie V formos dantyto diržo „Unipower Tough Grip“.

Iki šiol audinys ant diržo buvo klijuojamas naudojant tirpiklius – dabar jau galima atsisakyti šios technologijos. „Tai padeda mums prisidėti prie aplinkos apsaugos, nes mes tausojame išteklius ir išmetame mažiau CO2, – sako Philip Nelles, „ContiTech Power Transmission Group“ vadovas. – Mūsų klientai taip pat pajus nau­dą – produktų tiekimas taps greitesnis, nes nauja procedūra leidžia padidinti V formos dantytų diržų gamybos našumą.“

Unipower Tough Grip“ yra vienas iš svarbiausių „ContiTech Power Transmission Group“ produktų, kalbant apie originalią automobilių įrangą. Taip pat planuojama plėsti ir nenaujų automobilių priežiū­ros rinkai skirtų produktų asortimentą. Specialiu au­diniu sustiprinta darbinė diržo pusė užtikrina mažą dilimą, optimalų sukibimą ir maksimalų glotnumą netgi ekstremaliomis sąlygomis (pvz., šalto varikio užvedimas, drėgmė arba skriemulio padėties pa­sikeitimas). Naudodama naują gamybos procesą, kuris turi šešis užregistruotus patentus, „ContiTech“ dar labiau patobulino aukštos kokybės diržų gamy­bą. „ContiTech Power Transmission Group“ pasitel­kė įmonės sukauptą patirtį ir, bendradarbiaudama su „ContiTech Elastomer Coatings“ padalinio kole­gomis, sukūrė naują gamybos metodą.

Visai neseniai keletas Vokietijoje, Rumunijoje ir Mek­sikoje esančių gamyklų jau pakeitė gamybos pro­cesą ir padidino našumą. Kinijoje naujasis metodas bus pradėtas taikyti šiais metais. Vėliau ši technolo­gija bus pradėta taikyti ir kitose gamyklose.

Įmonės „ContiTech“ gaminami diržai „Unipower Tough Grip“ kartu su kitų gamintojų produktais yra naudojami BMW ir „Ford“ automobiliuose. Dėl aplinkai saugaus gamybos proceso V formos dan­tyti diržai jau gavo apdovanojimą „Partslife Environ­mental Award 2015“.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!