INTER CARS LIETUVA plėtra tęsiasi – naujas filialas Ukmergėje.

6 kovo 2017, 0:28

Reiklūs klientai priverčia pasitempti net ir geriausius automobilių dalių pardavėjus. Jeigu kadaise pakakdavo prekes pristatyti kartą per dieną, tai dabar kai kuriems ir keturių kartų per maža – viską, ko reikia, norisi gauti čia ir dabar. Todėl, rūpindamasi ir mažesnių miestų klientų poreikiais, bendrovė „Inter Cars Lietuva“ kovo 1 dieną atidarė naują filialą Ukmergėje.

Naujam filialui vadovaus Vidas Kalvelis, taip pat einantis ir Panevėžio filialo vadovo pareigas.

„Esu vilnietis, bet gimiau ir užaugau Ukmergėje, vadovauju filialui Panevėžyje, tad galima juokauti, kad esu pakeliui namo. Gal vieną dieną grįšiu dirbti ir į Vilnių“, – su šypsena į esamą situaciją pažvelgė V. Kalvelis.

Jis pasakojo, kad „Inter Cars Lietuva“ plėtra į regionus neturėtų stebinti, ypač atsižvelgiant į Lenkijos pavyzdį – šioje šalyje net tik mažesniuose miestuose, bet ir kaimeliuose veikia „Inter Cars“ atstovybės.

„Kas nors ir Lietuvoje turi tai pradėti daryti. Manau, kad ateityje turėsime filialus ir Kėdainiuose, ir Jonavoje“, – prognozavo pašnekovas.

Kodėl naujo filialo vieta pasirinktas šis kiek daugiau nei 21 tūkst. gyventojų turintis Aukštaitijos miestas? Viena iš priežasčių yra ta, kad Ukmergė yra geroje geografinėje vietoje, tai tarsi centras tarp didesnių miestų – Vilniaus, Kauno, Panevėžio ir Utenos.

„Ukmergėje yra daug autoservisų, tačiau nemažai ir automobilių dalių parduotuvių. Vis dėlto tai mūsų negąsdina, nes „Inter Cars Lietuva“ orientuojasi į bendradarbiavimą su servisais. Nepaisant to, yra servisų, turinčių ir parduotuves, kurie mus laiko konkurentais. Panaši situacija buvo ir atidarius filialą Panevėžyje, kai kurį laiką iš mūsų neužsakinėjo prekių. Vis dėlto greitai viskas pasikeitė, visiems reikia dirbti. Manau, kad kiekvienam servisui naudinga turėti kuo daugiau tiekėjų ir kuo didesnį detalių sandėlį, kad nereikėtų laukti dieną ar dvi, nesvarbu, kas tų detalių tiekėjas – „Inter Cars Lietuva“ ar kiti“, – sakė V. Kalvelis.

Jis prisiminė ir vieno bičiulio, dirbančio servise, pastebėjimą, kad, kai „Inter Cars Lietuva“ atidarė filialą Panevėžyje, ir kitos šioje srityje besisukančios įmonės turėjo pasitempti, visi ėmė greičiau vykdyti užsakymus, o klientams dėl to tapo tik patogiau, todėl servisams tokia „Inter Cars Lietuva“ plėtra – tik į naudą.

Kalvelio teigimu, nors Ukmergė ir mažas miestelis, bet veiklos tikrai pakaks visiems. Čia veikia šeši didesni servisai, tačiau jie nebus vieninteliai jų klientai. Nemažai automobilių remonto specialistų dirba namie, vykdydami individualią veiklą.

Kalbėdamas apie prekių pasiūlą, jis pabrėžė, kad Ukmergėje pirkėjai galės įsigyti ir lengviesiems automobiliams, ir sunkvežimiams skirtų dalių, todėl asortimentas bus itin platus – nuo mažiausių varžtelių iki motociklų detalių, t. y. kone viskas, ką siūlo „Inter Cars Lietuva“.

Iki tol į Ukmergę „Inter Cars Lietuva“ prekės buvo pristatomos keturis kartus per dieną dažniausiai iš Panevėžio, taip pat iš Vilniaus. Itin skubantys klientai nuo šiol pajus skirtumą, nes prekės į naująjį padalinį bus pristatomos kas valandą. Filialo vadovas tikisi, kad sulauks klientų ne tik iš Ukmergės, bet ir iš aplinkinių miestų ir miestelių – Molėtų, Anykščių, Širvintų.

Ukmergėje „Inter Cars Lietuva“ įsikurs ne naujoje, o miestiečiams jau gerai žinomoje vietoje – pastate, esančiame Kauno g. 51. Šios patalpos per daugelį metų yra pakeitusios įvairius šeimininkus – sovietiniais laikais čia veikė šliurių gamykla, vėliau buvo pardavinėjami baldai. Pastaruoju metu ukmergiškiai šią vietą žinojo kaip sporto klubą.

„Žvelgiant geografiškai, ši vieta yra itin patogi, galima sakyti, servisų apsuptyje. Tad jeigu kažkam reikės greičiau gauti detalių, galės patys atvažiuoti pasiimti, nes tikrai nebus didelių atstumų“, – tikino V. Kalvelis.

Maždaug 600 kvadratinių metrų patalpose iš pradžių darbuosis keturi darbuotojai, tačiau, jeigu apyvarta padidės, personalą planuojama plėsti iki 6–7 darbuotojų.

„Ieškant darbuotojų, problemų nebuvo – atsiliepė nemažai norinčiųjų dirbti. Tiesa, gali būti, kad kiek sunkiau bus rasti pardavėjus, nes nesinori jų vilioti iš konkurentų. Tad arba versimės su turimais žmonėmis, arba patys užsiauginsime gerus specialistus“, – pokalbį baigė „Inter Cars Lietuva“ Panevėžio ir Ukmergės filialų vadovas V. Kalvelis.

Naujojo filialo kontaktai:
Ukmergės filialas L52
Kauno g. 51, Ukmergė
Tel.: +370 340 54 887
E-paštas: lt.l52.vady@intercars.eu

Darbo laikas:
I – V 8:00 – 18:00
VI 9:00 – 13:00

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!