DAKARAS 2016 – KYB IR TOYOTA AUTO BODY SĖKMĖ

18 vasario 2016, 22:07

KYB toliau bendradarbiauja kaip rėmėjas ir teikia techninę paramą Team Land Cruiser Toyota Auto Body, kurios komanda #343 atstovaujama Nicolas Gibon ir Jean Pierre GARCIN laimėjo Dakaro ralio 2016 T2 klasėje pasiekus 63.09 laiką, užimant 32 vietą bendroje įskaitoje.

38-tas legendinis Dakaro ralis buvo ypač sunkus, tik 62% transporto priemonių baigė lenktynes. Visas maršrutas buvo daugiau nei 9 tūkst. km ilgio ir  susidedantis iš 13 etapų Argentinoje ir Bolivijoje. Lenktynės prasidėjo sausio 2 d.  Buenos Airėse prologu ir baigėsi sausio 16 d.  Rosarije, Argentinoje. Pirmasis ralis vyko Afrikoje 1977 metais, nuo to laiko kasmet jame varžosi daugiau nei penkiasdešimties tautybių komandos.

KYB techninis skyrius paruošė  Team Land Cruiser Toyota Auto Body skirtą automobilio amortizacijos sistemą ir individualiai parinktą amortizatorių slopinimo charakteristiką siekiant stabilumo užtirkrinimo, važiuojant skirtingomis kelio sąlygomis. Pasirinktos slopinimo vertės leidžia amortizatoriams dirbti nepertraukiamai ekstremaliomis sąlygomis ir važiuojant prastos būklės keliuose – per 10 000 km. Amortizatoriai turi labai tikslų tepalo daugiabortį riebokšlį, kuris neleidžia dykumos smėliui patekti į amortizatoriaus vidų.

Amortizatoriai turi išorinį baką, kuris padidina tepalo kiekį, reikalingą važiuojant ilgus ralio etapus lauko sąlygomis ir veikiant aukštai temperatūrai.

KYB inžinieriai glaudžiai bendradarbiauja su Team Toyota Auto Body testuodami amortizatorius ir automobilį ekstremaliomis sąlygomis, siekiant užtikrinimo, kad transporto priemonė galėtų susidoroti su sunkiausiu automobilių išmėginimu pasaulyje.

www.kyb-europe.com

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!