„Promotive EFB“ – technologinė naujiena komercinėms transporto priemonėms

6 spalio 2015, 22:49

VARTA® „Promotive EFB“ – tai specialiai su¬projektuoti akumuliatoriai, skirti reikliausioms komercinėms transporto priemonėms, kurių akumuliatoriams būdingi dažni iškrovimo ir įkrovimo ciklai.

Akumuliatoriai „Promotive EFB“ atitinka griežtus atsparumo vibracijoms reikala­vimus, taip pat tais atvejais, kai jie montuojami ant galinės ašies (balninio vilkiko kėbulo rėmo gale). Jų technologinės savybės užtikrina dides­nį efektyvumą ir patikimumą kelyje. Naujoviškas rūgšties cirkuliatorius veiksmingai apsaugo nuo elektrolito stratifikacijos (susisluoksniavimo), kuri dažnai sukeldavo problemų gilaus akumuliato­riaus iškrovimo atveju. Akumuliatoriai „Promoti­ve EFB“, gaminami Europoje pagal aukščiausius kokybės standartus, užtikrina patikimą elektros  energijos tiekimą komercinėms transporto prie­monėms ir stipriai sumažina su akumuliatoriais susijusias prastovas.

Atsparumas vibracijoms

Naudojami šiluminiai klijai apsaugo plokštelių jungtis nuo iširimo, todėl akumuliatoriai yra dar atsparesni vibracijoms. Šiluminiai klijai papildo­mai sustiprina plokštelių jungties vietas ir ap­saugo jas nuo pasislinkimo, todėl padidėja jų at­sparumas vibracijoms netgi esant sudėtingoms eismo sąlygoms.

Ilgesnė eksploatacijos trukmė

Šie akumuliatoriai ilgiau, lyginant su įprastiniais akumuliatoriais, eksploatuojami.

EFB technologinės savybės

Papildoma poliesterio danga tarp plokštelės ir skyriklio sutvirtina konstrukciją ir išlaiko aktyvųjį plokštelių svorį, todėl jos nenukrinta. Tai užtikri­na didesnį atsparumą gilaus iškrovimo ciklams ir greitą įkrovimą.

Klijuota danga išlaiko akumuliatoriaus plokš­teles tinkamoje padėtyje visą laiką ir bet kokiomis sąlygomis.

Elektrolito cirkuliacija

Rūgšties cirkuliatorius apsaugo nuo elektrolito stratifikacijos. Tai yra konstrukcijos elementas, kuris veikia transporto priemonei judant – taip užtikrinama nuolatinė elektrolito cirkuliacija akumuliatoriaus viduje. Elektrolito tankis išlieka vienodas, todėl užtikrinamas didesnis įkrovimo lygis ir ilgesnė akumuliatoriaus eksploatacijos trukmė.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!