“Steinhof” seka tendencijas. Vilkimo kabliai kinų automobilių markei BAIC jau prieinami.

18 spalio 2024, 10:54

“Steinhof”, vilkimo kablių gamintojas, išplečia savo pasiūlymą modeliais, skirtais kinų automobilių markei BAIC. Katalogo išplėtimas turėtų būti atsakas į augantį Azijos markių populiarumą Europos automobilių rinkoje.

Kabliai kinų automobiliams

Po metų Europos gamintojų dominavimo, automobilių rinka atsiveria naujoms tendencijoms. Pietų Korėjos automobiliai, tokie kaip KIA ar Hyundai, pelnė Europos vairuotojų pripažinimą, siūlydami patrauklų kainos ir kokybės derinį. Dabar populiarios tampa ir kinų markės, kurios vilioja vartotojus konkurencingomis kainomis, ypač populiariame SUV segmente. “Steinhof”, atsižvelgdamas į tai, įtraukia į savo pasiūlymą vilkimo kablius BAIC Beijing 5 modeliui.

Beijing 5 yra kompaktiškas kinų gamintojo SUV. “Steinhof” vilkimo kablys, skirtas šiam modeliui, turėtų padidinti jo universalumą, leisdamas vilkti priekabą, kurios masė siekia iki 1800 kg.

– Viena iš svarbiausių verslo savybių yra prisitaikymas prie pokyčių. Todėl “Steinhof” nuosekliai plečia vilkimo kablių pasiūlymą. Šiuo metu ne tik Amerikos, Vokietijos, Prancūzijos ar Korėjos markės kelia klientų susidomėjimą. Vertiname, kad tam tikrą automobilių rinkos dalį Lenkijoje užims tokie gamintojai kaip BAIC. Todėl jau dabar siūlome vilkimo kablį BAIC Beijing 5, kaip automobilio įrangos papildymą šiuo funkcionaliu aksesuaru, – apibendrina Mariusz Fornal iš “Steinhof” techninio skyriaus.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!