“Inter Cars” pradėjo veiklą Albanijoje

14 spalio 2024, 11:02

“Inter Cars”, atsarginių dalių platintojas Vidurio ir Rytų Europoje, džiaugsmingai praneša apie savo veiklos išplėtimą į Albaniją, kuri yra 21-oji rinka įmonės portfelyje. Veikla Albanijoje remiasi filialu, įsikūrusiu Fiero mieste.

Aukščiausio lygio bendradarbiavimas ir logistika

“Inter Cars Albania” glaudžiai bendradarbiauja su Rumunijos rinka, pasitelkdama tarptautinių logistikos centrų, esančių Graikijoje ir Bulgarijoje, paramą.

“Veiklos pradžia Albanijoje mums yra ypač svarbi plėtrai Balkanuose. Paramos centrai leidžia efektyviai aptarnauti ir užtikrinti konkrečius pristatymus klientams”, pabrėžia Suela Veli Onal, Albanijos rinkos vadovė.

Ateities planai taip pat numato sandėlio atidarymą Albanijos teritorijoje, kas leis dar efektyviau platinti produktus. Šiuo metu “Inter Cars” naudojasi esamais centrais, tačiau vietinė infrastruktūra ateityje leis optimizuoti logistiką, o tai bus naudinga tiek įmonei, tiek klientams.

Nauda klientams Albanijos rinkoje

“Albanija yra rinka, kuri atveria mums naujas galimybes. Veikla Albanijoje suteikia albanams prieigą prie aukštos kokybės atsarginių dalių ir paslaugų. Plečiame pardavimų tinklą, siekdami tiesiogiai pasiekti automobilių dirbtuves ir tiekti produktus, kurie yra konkurencingi ilgalaikėje perspektyvoje”, sako Maciej Oleksowicz, “Inter Cars SA” prezidentas.

“Inter Cars” tęsia savo plėtros misiją Europos rinkose, tiekdama aukščiausios kokybės produktus ir paslaugas vis didesniu mastu.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!