“Castrol” ir “Denckermann” užmezga bendradarbiavimą

18 rugsėjo 2024, 9:23

“Castrol”, pasaulinis tepalų gamintojas, paskelbė apie bendradarbiavimą su “Denckermann” – filtrų ir automobilių dalių gamintoju bei platintoju, kurio būstinė yra Lenkijoje. Žinome šios partnerystės detales.

“Castrol” užmezga bendradarbiavimą su “Denckermann” įmone

Partnerystės rėmuose į rinką bus įvesta nauja automobilių filtrų linija.

– Bendradarbiavimas su “Denckermann” leidžia mums geriau atsakyti į mūsų klientų lūkesčius, – sakė Marta Lozano Barrero, “Castrol” prekės ženklo ir komunikacijos direktorė. – Nauja alyvos, oro, salono ir degalų filtrų linija puikiai papildo mūsų dabartinę veiklą alyvų ir tepalų srityje. Tikime, kad aukštos kokybės produktai, padedantys išlaikyti optimalų transporto priemonių efektyvumą, sulauks mūsų klientų susidomėjimo.

Michał Wasilewski, “Denckermann” pardavimų direktorius, pridūrė:

– Jau daugelį metų tiekiame mūsų klientams patikimus aukščiausios kokybės filtrus. Su pasididžiavimu pristatysime naujus “Castrol” prekės ženklo filtrus “Automechanika” parodoje Frankfurte. “Castrol” yra pasaulinio garso prekės ženklas, asocijuojamas su inovatyvumu ir aukščiausiu efektyvumu, todėl džiaugiamės, kad galime kartu įvesti šiuos produktus į Europos rinką.

Nauji “Castrol” automobilių filtrai bus prieinami Europoje 2024 metų pabaigoje. Bendradarbiavimas buvo įgyvendintas su “Castrol” prekės ženklo pasaulinės licencijavimo agentūros LMCA parama.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!