NAUJAS generatorius AS-PL pasiūlyme

6 rugsėjo 2024, 16:38

Dar vienas naujas generatorius papildė AS-PL pasiūlymą. Generatoriaus indekso numeris yra A0966S ir tai yra AS prekės ženklo produktas. Generatorius priklauso Standard linijai – produktų linijai, kuri sujungia kokybę už prieinamą kainą. Produktas gali būti naudojamas Dacia Lodgy 1.6, Dacia Dokker Express 1.6, Dacia Dokker 1.6, Dacia Dokker 1.6 LPG modeliuose.

AS-PL Sp. z o.o. siūlo daugiau nei 27 000 skirtingų produktų su beveik 720 000 nuorodų numerių. Platus originalių produktų pasirinkimas yra padalintas į produktų linijas: Standard ir Premium. Siūlomi produktai apima dalis ir komponentus lengviesiems automobiliams, sunkvežimiams, žemės ūkio mašinoms, laivams, motociklams ir pramonės rinkai.

Įmonės siūlomos prekės pereina griežtas testavimo procedūras. Patikimų produktų, pritaikytų dabartiniams rinkos lūkesčiams, tiekimas naudojant pažangiausias technologijas yra svarbiausias įmonės tikslas ir misija. Visi įmonės siūlomi generatoriai ir starteriai yra testuojami naudojant specialią įrangą. Testavimo rezultatai yra įtraukiami į produkto pakuotę.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!