Inovacijas nepriklausomoms dirbtuvėms nuo Waeco bus galima pamatyti parodoje Frankfurte

28 rugpjūčio 2024, 12:40

Liko vos dvi savaitės iki vienos svarbiausių pasaulyje dirbtuvių pramonės parodų pradžios. Šioje parodoje savo naujausius sprendimus pristatys Waeco įmonė. Kokios naujovės bus pristatytos parodoje?

Šių metų Automechanika 2024 paroda taps arena, kurioje bus pristatyti naujausi Waeco – automobilių oro kondicionavimo aptarnavimo lyderio – sprendimai. Centrine parodos vieta taps naujos kartos ASC serijos aptarnavimo stočių debiutas.

Nauja ASC serijos 7 stočių karta

Naujų stočių funkcijos leidžia greičiau diagnozuoti ir aptarnauti. Nauja stoties valdymo sistema yra atsakas į šiuolaikinių servisų poreikius.

Atsižvelgdama į augantį rinkos poreikį tvariems sprendimams, Waeco pristato produktus transporto priemonėms su CO2 sistemomis, įskaitant esamų stočių modernizavimo rinkinius bei specialius įrenginius automobiliams su CO2 šaltnešiu aptarnauti.

Reaguodama į augantį atsarginių dalių poreikį, Waeco plečia savo pasiūlymą antrinei rinkai, pristatydama, be kita ko, atsargines dalis Tesla markės automobiliams. Dėl to servisai turi prieigą prie pilno komponentų asortimento.

Techninės demonstracijos ir interaktyvūs tiesioginiai parodymai

Parodos metu Waeco organizuos tiesiogines demonstracijas, pristatydama, be kita ko, technikas, kaip susidoroti su kompresorių pažeidimais, įskaitant oro kondicionavimo sistemų praplovimą bei e-kompresorių gedimų vengimo metodus. Šie parodymai bus ne tik galimybė pamatyti naujas technologijas veikime, bet ir edukacinė platforma pramonės specialistams.

Waeco įmonė kviečia visus susidomėjusius į savo stendą, numeris C35 9.0 salėje, kur bus galima asmeniškai susipažinti su pristatomų naujovių savybėmis, pasikalbėti su ekspertais bei pamatyti naujus produktus veikime. Automechanika 2024 yra renginys, jungiantis naujausias technologijas su praktiniu pritaikymu automobilių pramonėje, o Waeco įmonės pasiūlymas yra pavyzdys, kaip šiuolaikiniai sprendimai gali efektyviai palaikyti automobilių dirbtuvių vystymąsi.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!