KUTNAK AUTOMOTIVE, s.r.o. Automechanika Frankfurt 2024 parodoje

29 rugpjūčio 2024, 8:00

KUTNAK AUTOMOTIVE, s.r.o., vienas iš pirmaujančių Europos automobilių elektronikos tiekėjų, dalyvaus šių metų Automechanika Frankfurt parodoje. Šis prestižinis renginys, vyksiantis 2024 m. rugsėjo 10-14 d., yra vienas svarbiausių automobilių pramonėje ir suteikia idealią platformą pristatyti inovatyvius produktus ir technologijas.

Naujausius KUTNAK AUTOMOTIVE produktus bus galima pamatyti KUTNAK AUTOMOTIVE stende, esančiame 4.1 salėje, C70 stende. Tarp pristatomų produktų bus automobilių žibintai, veidrodžiai, atšvaitinės medžiagos, atbulinės eigos kameros bei sunkvežimių ir priekabų starteriai/generatoriai. Stendo lankytojai taip pat turės galimybę paragauti šviežio Pilsner Urquell alaus.

Apie KUTNAK AUTOMOTIVE, s.r.o.

Įkurta 1939 m., KUTNAK AUTOMOTIVE greitai išaugo ir dabar orientuojasi į automobilių elektronikos tiekimą plataus spektro transporto priemonėms, įskaitant sunkvežimius, autobusus, statybos mašinas ir žemės ūkio įrangą. Didelė dalis jos produktų yra kuriama ir gaminama bendradarbiaujant su partnerių gamyklomis Europoje ir Azijoje. KUTNAK AUTOMOTIVE yra žinoma dėl savo nuosavų prekių ženklų, tokių kaip Viking, ReflexType, Luminex ir Brightview, o nuo 2017 m. yra oficialus Mitsubishi Electric platintojas Vidurio ir Rytų Europai, Afrikai ir Artimiejiems Rytams. Be to, nuo 2024 m. įmonė išplėtė savo produktų asortimentą, tapdama oficialiu DEPO LIGHTING, pasaulinio automobilių apšvietimo gamintojo, platintoju, teikdama klientams Vidurio ir Rytų Europos bei Balkanų regione greitą apšvietimo sprendimų paskirstymą įvairioms transporto priemonėms.

Įmonė nuolat diegia naujoves ir plečia savo pasiūlą, į kurią įeina tokie produktai kaip LED darbo žibintai, galinio vaizdo veidrodėliai, starteriai, generatoriai ir atšvaitiniai produktai. Naujo logistikos centro statyba Lukov pramonės zonoje netoli Zlíno ir logistikos bei pardavimo procesų automatizavimas rodo įmonės įsipareigojimą efektyvumui ir kokybei.

 

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!