MotoFocus dalyvaus Didžiajame Mažyčių Žygyje – prisidėkite prie kilnaus tikslo!

27 birželio 2024, 16:52

Mums malonu pranešti, kad „MotoFocus“ grupė aktyviai dalyvaus labdaros projekte „Didysis Mažyčių Žygis“. Mes ne tik informuosime jus apie jo eigą, bet ir patys dalyvausime. Ir tai – šalia žinomų automobilių pramonės veikėjų!

Kas yra Didysis Mažyčių Žygis 2024?

Liepos pradžioje prasidės antroji „Didžiojo Mažyčių Žygio“ – labdaros projekto – laida, kurios metu automobilių entuziastai, žymūs sportiniai vairuotojai ir influenceriai keliaus per kelias šalis su „Fiat 126p“ automobiliais. Šių metų žygio starte pasirodys net 80 ekipažų, kurie įveiks iš viso 3200 km. Iš viso 110 automobilių (įskaitant techninę pagalbą, kurią teikia „Q Service Castrol“) startuos iš Varšuvos, keliaus per Slovakiją, Vengriją, Rumuniją, Serbiją, Bosniją ir Hercegoviną, Kroatiją, o vėliau keltu pasieks Italiją ir finišuos Monte Kasine.

Prie starto (ir tikriausiai finišo) prisijungs daug žinomų automobilių pramonės vardų, įskaitant Sobieslaw Zasadą, Kajetaną Kajetanowiczių, Rafałą Soniką, Maciejų Wisławskį, Longiną Bielaką ir Bartoszą Ostałowskį. Vienu iš „Maluchų“ važiuos ir ReZi, arba Remigius Wierzgoń, žinomas „YouTuberis“.

„MotoFocus“ grupę žygyje atstovaus net du žmonės. Kartu su Bartoszu Ostałowskiu – vieninteliu pasaulyje profesionaliu drifteriu, vairuojančiu automobilį koja, važiuos mūsų redaktorius Witold Hańczka. Prezidentų komandą sudarys „Inter Cars SA“ valdybos pirmininkas Maciej Oleksowicz ir „MotoFocus“ grupės prezidentas Alfred Franke.

Kilnus žygio tikslas – skatiname paremti

„Didysis Mažyčių Žygis“ yra labdaros ir socialinis renginys. Jo tikslas – atkreipti dėmesį į saugumo keliuose problemą, mokyti jaunąją kartą sąmoningai dalyvauti eisme, taip pat padėti vaikams, kuriems dėl nelaimingų atsitikimų reikia tiek reabilitacijos, tiek psichologinės paramos ir terapijos. Būtent šiam tikslui buvo organizuota pinigų rinkimo akcija.

Šių metų tikslas yra ambicingesnis nei pernai, nes organizatoriai siekia surinkti net milijoną eurų. Tai visiškai realu, atsižvelgiant į ilgą projekto partnerių sąrašą ir susidomėjimą, kurį kelia žygis. Kiekvienas gali prisidėti prie šio ambicingo tikslo įgyvendinimo, pervesdamas bet kokią sumą į lėšų rinkimo sąskaitą. Iki birželio 28 d. lėšų rinkimo svetainėje vyksta konkursas, kurio metu galima laimėti bilietą į žygio startą ir susitikimą su jo dalyviais.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!