Gerai žinomas dalių tiekėjas baigia įsigijimą. Naujas vardas rinkoje.

26 birželio 2024, 7:56

SBS Automotive veiks nauju pavadinimu. Tai susiję su neseniai įvykusiu įmonės įsigijimu kito dalių tiekėjo, būtent BORG Automotive Group. Naujas SBS pavadinimas yra BORG Automotive Newman.

Po pavadinimo pakeitimo, SBS Automotive dabar bus labiau atpažįstamas kaip dukterinė Grupės įmonė. Be to, abi įmonės, kurios yra strateginiai BORG Automotive veiklos ramsčiai ir viena kitą papildo, dabar turės vieningą pavadinimą.

BORG Automotive Reman, didžiausias nepriklausomas automobilių atsarginių dalių gamintojas Europoje, atstovauja tradicinę pagrindinę BORG Automotive veiklą. Po prekiniais ženklais Elstock, DRI ir TMI bei licenciniu prekės ženklu Lucas, įmonė tiekia klientams visoje Europoje regeneruotus oro kondicionavimo kompresorius, generatorius, EGR vožtuvus, turbinų įpurškiklius, starterius, stabdžių apkabas, vairo traukles ir vairo stiprintuvo siurblius.

BORG Automotive Newman tiekia atsargines dalis rinkai po prekiniais ženklais NK ir Eurobrake, kurie daugiausia dėmesio skiria naujoms dalims, ypač stabdžių ir važiuoklės srityje, taip papildydami portfelį.

Kasper Thomsen, BORG Automotive CCO:

– Per pastaruosius kelerius metus SBS Automotive tapo neatsiejama BORG Automotive šeimos dalimi. Džiaugiamės, kad turime šiuos kolegas mūsų komandoje ir kad šis priklausymas dabar atsispindi ir įmonės pavadinime. Tapome dar patrauklesniu partneriu savo klientams antrinėje rinkoje. Prekiautojai ir dirbtuvės gali pasikliauti plačia aukščiausios kokybės regeneruotų produktų gama, plačiu rinkos pasiekiamumu, orientuotu į klientą aptarnavimu ir greitu, patikimu pristatymu. Dabar jie taip pat gali gauti papildomas Newman atsargines dalis. Tai stiprina mūsų Grupę kaip visumą.

 

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!