HUTCHINSON: originalios kokybės antivibracijos ir transmisijos dalys antrinėje rinkoje.

15 birželio 2024, 8:28

„Hutchinson“ yra vienas iš transmisijos technologijų, modernių diržų sistemų ir antivibracinių dalių gamintojų, skirtų originaliai montuojamai įrangai, ir atsarginių dalių antrinei rinkai. Istorija prasidėjo nuo Hiramo Hutchinsono, kuris 1853 m. atidarė pirmąją gumos gamyklą Montargis mieste, Prancūzijoje. Daugiau nei 170 metų patirtį turėdamas Hutchinson yra puikus kokybės ir inovacijų pavyzdys automobilių pramonėje.

„Hutchinson“ rinkoje yra žinomas kaip gumos, gumos-metalo elementų ir diržinės pavaros sistemų gamintojas originaliai montuojamai įrangai. Mūsų reputacija sukurta remiantis daugiau nei šimto metų patirtimi tiekiant aukščiausios kokybės automobilių dalis didžiausiems pramonės vardams, tokiems kaip Renault, Citroën, Stellantis, Opel, General Motors, Ford, Volkswagen, BMW, Mercedes, Toyota, Hyundai. , „Nissan“, „Honda“ ir „Daimler“.

Žemiau esančiame trumpame vaizdo įraše pristatome „Hutchinson“ originalios įrangos rinkai skirtų dalių asortimentą:

„Hutchinson” įsipareigojimas kokybei yra neprilygstamas. Kaip originalios įrangos tiekėjo, „Hutchinson” dalys gaminamos pagal tuos pačius griežtus standartus, nesvarbu, ar jos skirtos originalioms įrangoms, ar antrinei rinkai. Tai užtikrina, kad mechanikai ir klientai gauna aukščiausios kokybės dalis, sukurtas atlaikyti aršiausias sąlygas. „Hutchinson” gamyklose naudojamos tos pačios matavimo stotys ir įrankiai, kad būtų užtikrinamas nepriekaištingumas ir tikslumas. Kiekvienas produktas, kuris palieka mūsų gamybos liniją, buvo griežtai patikrintas ir yra supakuotas su raudonu „Hutchinson” logotipu, paruoštas platinimui.

Atsižvelgdama į augančius antrinės rinkos poreikius, „Hutchinson” plečia savo gaminių asortimentą naujais dalių numeriais visose produktų grupėse.

Mūsų antrinės rinkos asortimente yra apie 8000 aukštos kokybės dalių, skirtų sunkiasvorėms transporto priemonėms ir lengviesiems automobiliams, tokių kaip:

– Trapeciniai ir sinchroniniai diržai

– Hybroad® diržai (hibridiniams automobiliams)

– Skriemuliai

– Įtempėjai

– Variklio pagalvės

– Pavarų dėžės tvirtinimai

– Įvorės

– Guminės-metalo pakabos dalys

– Žarnos (kuro žarnos ir stabdžių žarnos)

Hutchinson – originalios detalės kokybė, skirta antrinei rinkai.

Automobilių pramonei elektrifikuojantis „Hutchinson“ nemažina tempo ir tiekia elektromobilių dalis didžiausiems automobilių prekių ženklams. Hutchinson prilygsta „Made in Europe“ produkcijai. Pagrindinės gamyklos yra Prancūzijoje, Lenkijoje, Čekijoje ir Rumunijoje.

Klientų pasitikėjimą „Hutchinson” prekės ženklu įrodo tai, kad detalių su raudonu „Hutchinson” logotipu galima rasti platintojų lentynose ne tik Europoje, bet ir Afrikoje, Šiaurės ir Pietų Amerikoje bei Azijoje. Dėl „Hutchinson” dalių teiraukitės jūsų vietinio platintojo.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!