Į rinką pateko LED retrofi tai, skirti klasikiniams automobiliams

28 gegužės 2024, 15:19

Į rinką pasirodė nauji LED retrofi tai, kurie tinka daugeliui klasikinių automobilių modelių. Dėl konversijos šių transporto priemonių vairuotojai gali pagerinti savo saugumą kelyje ir pasirūpinti elektros sistemos būkle.

H1, H4 ir H7 retrofi tai

OSRAM plečia savo LED retrofi tų, skirtų automobiliams ir motociklams, portfelį. Šį kartą asortimente atsirado tradicinių lempučių pakaitalai, sukurti specialiai klasikiniams automobiliams ir motociklams. OSRAM LEDriving HL Vintage serijoje yra LED retrofi tai, pakeičiantys H1, H4 ir H7 lemputes. Jie yra prieinami skardinėse pakuotėse, kurios atrodo kaip sukurtos daugiau nei prieš pusę amžiaus.

Net iki 300% ryškesnė OSRAM LEDriving HL Vintage retrofi tų šviesa užtikrina, kad klasikinių automobilių vairuotojai tamsiu paros metu matytų gerokai geriau. Optimizuotas šviesos paskirstymas sumažina akinimo efektą. Jie puikiai tinka automobilių su senesnėmis elektros instaliacijomis žibintams. Dėl labai kompaktiškos konstrukcijos šie žibintai tinka daugumai automobilių su halogeniniais žibintais. Naudodamiesi naujais HL Vintage retrofi tais, klasikinių automobilių vairuotojai gali mėgautis LED technologijos privalumais – jie neskleidžia UV spindulių, sunaudoja mažiau energijos ir tarnauja ilgiau.

Nauji HL Vintage retrofi tai yra trijų tipų – H1, H4 ir H7. Visi šviečia šilta šviesos spalva (spalvos temperatūra 2700 K), kuri idealiai tinka klasikiniams automobiliams. Šviesos srautas yra 1200 lm (H1), 1100/1400 lm (H4) ir 1600 lm (H7). H4 tipo retrofi tai taip pat gali būti naudojami žibintuose, pritaikytuose R2 lemputėms, kurios buvo plačiai naudojamos automobiliuose iki 1970 m. LEDriving HL Vintage retrofi tams suteikiama ketverių metų gamintojo garantija.

Papildoma LEDriving HL Vintage retrofi tų detalė yra specialios skardinės pakuotės. Jų stilius primena 50-ųjų ar 60-ųjų dešimtmečių alyvos bakelius. Panašiu stiliumi yra ir ant skardinės esantis spaudinys – pagrindinis veikėjas yra 1955-1963 m. gamintas „Mercedes 190 SL“, o OSRAM logotipas panašus į tą, kuris buvo naudojamas 1922-1965 m.

Šiuo metu OSRAM LEDriving HL Vintage retrofi tai neturi ECE homologacijos. Tai reiškia, kad jie negali būti naudojami jokiems išoriniams pritaikymams transporto priemonėse, važinėjančiose viešaisiais keliais.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!