ZF Aftermarket pridedėjo 80 naujų dalių, išplėtė TRW stabdžių stiprintuvų ir pagrindinių cilindrų produktų linijas

9 balandžio 2024, 9:32

ZF Aftermarket išplėtė detalių pasiūlą JAV ir Kanados transporto priemonėms, priedėdama 80 naujų pozicijų prie savo TRW ir SACHS prekių ženklų portfelių. Naujausi priedai taikomi daugiau nei 5 milijonams eksploatuojamų transporto priemonių.

Naujai pristatyti stabdžių produktai apima 31 skirtingą detalių numerį TRW stabdžių stiprintuvams ir pagrindiniams cilindrams 2,7 milijono eksploatuojamų transporto priemonių, įskaitant Audi, BMW, Mercedes-Benz ir Volkswagen prekių ženklų modelius, tarp kitų.

ZF Aftermarket pridėjo naujus SKU TRW stabdžių trinkelių komplektams Ford Bronco ir Ranger, Ram 2500 ir Ram 3500 pikapams. Be to, įmonė pristatė SACHS pakabos spyruokles ir vairavimo ratlankius BMW, GM, Honda, Mazda ir kitų modelių automobiliams.

Šie produktų linijos plėtra tęsia 2023 metų plėtros, kada ZF Aftermarket pristatė daugiau nei 770 naujų produktų keleiviniams automobiliams, 950 naujų transmisijų dalių komerciniams transporto priemonėms ir beveik 300 dalių pramoninėms aplikacijoms. Nauji produktai palaiko vidaus degimo, hibridinius, visiškai elektrinius ir pusiau automatizuotus transporto priemonius pagal prekių ženklus ZF, LEMFÖRDER, SACHS, TRW ir WABCO.

„ZF Aftermarket toliau supaprastina platintojams, technikams ir transporto priemonių savininkams įvairių aukštos kokybės OE dalių gavimą greitai ir patogiai“, – sakė Mark Cali, Nepriklausomųjų Aftermarket, USC vadovas ZF Aftermarket. „Mes didžiuojamės galėdami pasiūlyti geriausią kokybę užtikrinant efektyvumą ir patvarumą, kuris yra įsišaknijęs ZF OE produktų kūrime ir validacijos procesuose.“

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!