„Team Grono“ yra išskirtinis „WinDiesel“ platintojas Europoje

27 vasario 2024, 8:00

Kelerius metus pranašauta elektromobilių revoliucija turėjo nulemti artėjantį saulėlydį dyzeliniams varikliams, tačiau šie dar tikrai tvirtai laikosi. Lengvųjų automobilių rinkoje dyzelinių variklių sistemos bus paklausios dar daugelį metų, nepriklausomai nuo galutinės naujų automobilių pardavimo reguliavimo tvarkos. Kalbant apie komercinių transporto priemonių rinką, pirmiausia apie sunkiąsias transporto priemones – dyzeliniai varikliai artimiausioje ateityje išliks nepakeičiami.

Svarbi naujiena – Lenkijos bendrovės „Team Grono Sp. z o.o.“ pateikta informacija, kad ji tapo išskirtiniu antgalių, vožtuvų ir purkštukų gamintojo „WinDiesel“ platintoju Europoje. – Esame įmonė, kurios pagrindinė veikla dyzelinių variklių galios sistemų profesionalus atnaujinimas, todėl išskirtinis atstovavimas gerbiamam įpurškimo sistemų sudedamųjų dalių gamintojui ne leis mums ne tik išplėsti savo paslaugų spektrą, bet ir išreikš mūsų pasitikėjimą savo įmone bei klientams teikiama kokybe, – sako „Team Grono“ prezidentas Rafalas Gronowskis.

2021 m. „Team Grono“ įkūrė dvi įmonės: „Zakład Mechaniki Precyzyjnej Gronowska Renata“ ir „Diesel Service Gronowski Rafał“. Bendrovė specializuojasi dyzelinių variklių degalų sistemos komponentų gamyboje ir perdirbime. „Team Grono“ siūlo ne tik savo gaminius, bet ir tokių bendrovių, kaip „PZL-ZSM Piotrków“, „Wuzetem“, „PZL Mielec“, „Bosch“, „Delphi“, „Zexel“, „Denso“, „Firad“, „Stanadyne“, „Mefin“, „Motorpal“, „WSK Poznan“, komponentus.

„Team Grono“ atlieka beveik visų dyzelinių variklių sistemų remontą, ypač daug dėmesio skirdama „Delphi“, „Bosch“ ir „Continental“ sistemoms. Bendrovė taip pat specializuojasi DAF, „Mercedes“, „Volvo“, „Scania“ ir „Iveco“ transporto priemonių degalų sistemų efektyvumo atkūrimo srityje.

– Mūsų gaminiai ir teikiamos paslaugos yra aukščiausios kokybės, o naudojama patikros sistema visiškai atitinka klientų keliamus reikalavimus. Pavyzdžiui, „Euro 6“ standartą atitinkančių variklių purkštukai koduojami su naujuoju „Hartridge CRi-Pro“ stendu, – aiškina Rafalas Gronowskis.

„Team Grono Sp. z o.o“ taip pat atidarė internetinę parduotuvę, kurioje klientai gali nevaržomai naudotis plačiu bendrovės gaminių asortimentu. Kaip skelbia bendrovės atstovai, palaipsniui šis asortimentas bus plečiamas.

Nuo pat įmonės veiklos pradžios vadovaujamės pagrindiniu tikslu planuojame dinamišką plėtrą, kurią grindžiame plačia pasiūla, prieinamumu ir aukščiausia kokybe, visa tai teikdami mūsų klientams, priduria Rafalas Gronowskis.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!