Būtinai apsilankykite UAB P. Markevičius ir Ko naujoje el. parduotuvėje www.e-tepalai.lt !

13 balandžio 2015, 22:03

Pasaulis kiekvieną dieną aplink mus keičiasi, todėl siekdami tobulinti įmonės veiklą, UAB P. Markevičius ir Ko taip pat tobulėja.

Įmonė nori Jums pristatyti atsinaujinusią elektroninę parduotuvę www.e-tepalai.lt. Naujoji įmonės elektroninė parduotuvė yra modernesnio dizaino ir patogesnio naudojimo. Joje lengvai rasite Jūsų automobiliui, ir ne tik, reikalingą alyvą, taip pat visą informaciją apie vykdomą Lojalumo programą ir kitą Jums aktualią informaciją. Kviečiame apsilankyti UAB P. Markevičius ir Ko naujoje elektroninėje parduotuvėje www.e-tepalai.lt ir gauti naujausią informaciją apie įmonės specialius pasiūlymus Jums, aktualius straipsnius tiesiai į savo elektroninio pašto dėžutę.

Nuo 2015 m. balandžio 01 d

Įmonė labai džiaugiasi savo pokyčiais, bet jai labai svarbi ir Jūsų nuomonė, todėl klausimų ar pastebėjimų apie įmonės atsinaujinimą mielai lauks el. paštu info@pmarkevicius.lt arba tel. 8 37 407 999.  

Įmonės darbuotojai visuomet Jūsų laukia įmonės biure ir naujojoje interneto svetainėje www.e-tepalai.lt. Įmonė pažada, kad judės į priekį ir toliau, nes jai svarbiausia – Klientų lūkesčių patenkinimas, tiekiant aukščiausios kokybės „Mobil“ alyvas ir tepalus įvairiausiems industrijos segmentams. 

Geriausius linkėjimus Jums siunčia

UAB P. Markevičius ir Ko komanda

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!